Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera, disposat a sacrificar-se per la seva germana per no perdre 100.000 euros

Kiko Rivera es queda fora del pla familiar

Kiko Rivera es troba feliç i centrat en la feina, mentre que la seva dona i les seves filles s'han pres uns dies de vacances. Tanmateix, continua pensant en la difícil situació que travessa a l'àmbit familiar. No es parla amb la seva mare, ni amb el seu germà Francisco, ni amb el seu oncle Agustín ni tampoc amb la seva germana.

Precisament, el distanciament amb Isa és el motiu pel qual es perdrà la boda d'aquesta amb Asraf Beno. Ella no està disposada a convidar-lo i ell acceptarà la seva decisió, no intentarà arribar a cap acord per evitar torpedinar l'exclusiva de l'enllaç. És clar, perquè és conscient que, si finalment assistís, no ho faria la seva mare i això faria que el matrimoni no rebés els 100.000 € acordats amb la revista.

Kiko Rivera aïllat de la família

El fill petit de Paquirri ha vist que en els darrers anys ha trencat relacions pràcticament amb tota la seva família. Primer va ser amb la seva mare, per l'herència del torero, i després va arribar el distanciament amb la seva cosina i la seva germana. A aquesta no només la va atacar per preocupar-se per la tonadillera, sinó que no va dubtar a revelar aspectes privats de la seva vida.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Kiko Rivera no està convidat a la boda d'Isa i Asraf. | Europa Press

Kiko va arribar a parlar de la virginitat d'Isa i, fins i tot, que va intentar llevar-se la vida. Això va fer que la seva relació esclatés pels aires. De fet, des de fa temps ella té clar que el seu germà no estarà a la seva boda. Ho va manifestar obertament a Secret Story i sembla mantenir aquesta postura: «Tinc clar qui no convidaria. De la meva família, no convidaria els qui no hi tinc relació i el meu germà tampoc. No escau».

D'aquesta manera, Kiko es queda fora de l'enllaç d'Isa i de l'exclusiva que vendrà. Una exclusiva que, segons revelen diferents mitjans de comunicació, podria arribar a assolir els 100.000 €. És una xifra elevada perquè es preveu que a la celebració acudirà Isabel Pantoja, que es mostraria públicament després de mesos allunyada dels mitjans.

El DJ és conscient que aquest reportatge suposarà un gran impuls econòmic per a Isa. Per aquest motiu, no farà res per intentar ser convidat. No ho farà perquè sap que, si ell hi anés, no ho faria la seva mare i, per tant, l'exclusiva baixaria de preu.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Chabelita
Kiko Rivera sap que la parella gaudirà d'una exclusiva valuosa. | Catalunya Diari

Kiko Rivera coneix més detalls de la boda

El marit d'Irene Rosales, encara que no té relació amb la seva germana, està més o menys al corrent del seu futur matrimoni amb Asraf, que va haver d'ajornar per la pandèmia. Per això, ha pogut descobrir alguns detalls i canvis que s'hi han produït.

Per exemple, ha sabut que finalment els nuvis no tindran el Marroc com a escenari de l'enllaç. S'han decantat perquè tingui lloc a Espanya i hi consideren dues possibilitats: Sevilla, la ciutat de la família, o El Port de Santa Maria, on resideixen actualment.

De la mateixa manera, han pres la decisió de reduir la llista de convidats de manera contundent. Al principi, van pensar en nombrosos assistents, però ara han preferit la màxima intimitat. Per aquest motiu, aquest dia tan especial comptaran amb els seus familiars més propers i també amb els amics íntims.

Ara per ara, aquestes són les dades que han transcendit de la boda, per a la qual la núvia ja s'està preparant: s'ha sotmès a algun retoc estètic per lluir-hi radiant.