Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera sap que la situació a l'hospital és greu i podria no superar-ho

Kiko Rivera rep un inesperat revés a la tornada de les seves vacances

Kiko Rivera ha posat fi a les seves vacances després de rebre una notícia força preocupant sobre el seu oncle Bernardo. El DJ s'assabentava fa uns dies que el pare de la seva cosina Anabel tornava a estar ingressat d'urgència després d'un nou problema de salut.

Un revés que complica la situació familiar i que ha fet saltar les alarmes a tot el seu entorn. Perquè no és la primera vegada que el germà d'Isabel Pantoja ha d'anar a l'hospital i perquè el seu pronòstic és preocupant. Així ho va confirmar la mateixa influencer mitjançant una trucada a Sálvame on no va poder evitar les llàgrimes.

Kiko Rivera rep una mala notícia després de les seves vacances

Kiko Rivera ha desconnectat de tot durant les seves vacances d'estiu. El fill d'Isabel Pantoja ha gaudit de la companyia de la seva dona i les seves filles a Punta Cana, on ho ha donat tot. Tot i això, a la tornada s'ha trobat amb un escenari desolador.

▶️ Vídeo del dia

Un fet que no s'esperava i que l'ha omplert d'angoixa i preocupació pel seu oncle Bernardo. El pare d'Anabel era ingressat de nou dimecres 31 d'agost passat a causa d'una infecció. Un revés en la seva malmesa salut que complica les coses i que ha provocat un estat de nervis al clan.

Foto de Kiko Rivera.
Kiko Rivera s'assabenta que el seu oncle torna a estar ingressat. | Instagram
 

Sobretot a la seva filla, que no podia evitar entrar en directe a Sálvame per confirmar el «moment difícil» que està vivint. Sense poder amagar les llàgrimes i en un evident estat de nerviosisme, la influencer es mostrava enfadada per les últimes informacions.

I és que l'entorn de Bernardo no ha tret ferro al seu estat de salut i asseguren que «és complicat». Recordem que l'oncle de Kiko pateix una diabetis per la qual va perdre una cama i que l'ha portat moltes vegades a l'hospital. En la seva situació, qualsevol contratemps agreuja el pronòstic i podria complicar la seva recuperació.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Kiko Rivera veu com les seves sospites sobre l'estat de salut del seu oncle es confirmen. | Mediaset

 

«És un tema delicat i, si m'estimeu una miqueta, us demano que ho respecteu, és una situació que fa patir molt», comentava Anabel molt afectada. Aquest nou ingrés l'ha enxampat a les Canàries, on l'exsupervivent ha tornat després de cinc mesos allunyada de casa seva.

De fet, s'ha especulat que la família de Bernardo no ha estat pendent d'ell, assenyalant directament la seva filla. Una cosa que ha fet reaccionar la col·laboradora esclatant en ple directe. «Té la seva dona, les cuidadores i la resta estem d'una manera o altra, m'assabento de tot», manifestava.

Kiko Rivera podria prendre mesures

Kiko Rivera continua sense mantenir el mateix contacte que sempre havia mantingut amb la seva cosina Anabel. Encara que fa uns mesos sí que li va donar el seu suport quan el seu pare va estar setmanes ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Fins allà es va desplaçar llavors el DJ per visitar el seu oncle, amb qui té una relació excel·lent. Per a Bernardo, Kiko és algú molt especial i la seva visita va aconseguir que tots dos s'emocionessin davant el retrobament.

Bernardo Pantoja pel carrer
Kiko Rivera està molt pendent de la salut del seu oncle Bernardo. | Europa Press
 

A la seva sortida, el fill d'Isabel Pantoja va evitar fer declaracions, però en el seu aspecte es podia apreciar la preocupació. Una preocupació que s'ha tornat a disparar amb aquest nou ingrés i que podria provocar una nova visita del seu nebot.

Les coses al clan Pantoja no van molt bé i Anabel està sota el focus mediàtic. Mentre que alguns asseguren que la seva mare li prohibeix anar a visitar el seu pare, la influencer ho va negar rotundament. «A mi no em prohibeix res, m'ha inculcat el fet de protegir i cuidar fins on pugui el meu pare», va comentar.

De moment, no ha transcendit com es troba Bernardo, però tot apunta que la recuperació serà lenta.