Primer pla de Lola Herrera.

Lola Herrera confirma els rumors sobre la salut i fa el pas que temia la seva família

Lola Herrera ha pres una decisió dràstica en relació amb la seva carrera artística

Lola Herrera és una de les grans actrius del nostre país. Amb 87 anys, la intèrpret continua triomfant sobre els escenaris com des dels primers anys de la seva carrera artística.

Sens cap mena, la val·lisoletana és imprescindible al món de la interpretació, raó per la qual ningú vol que arribi el trist moment en què hagi de retirar-se definitivament. Però, per sort de molts, res més lluny de la realitat perquè tot apunta que Herrera no pensa dir 'adeu' a la seva passió.

Tot i que s'ha comentat en nombroses ocasions sobre el possible delicat de salut de l'actriu, la veritat és que Lola Herrera ha deixat clar que es troba en perfectes condicions. «Seguiré treballant mentre el meu cap segueixi estant lúcid», deia en una ocasió.

Ara, una vegada més, la val·lisoletana ha tornat a deixar clar a tothom que no pensa baixar dels escenaris com altres companyes seves de professió.

Foto de Lola Herrera.
Lola Herrera, una vida dedicada a la feina | GTRES

 

Lola Herrera resol els rumors sobre el seu estat de salut

Fa uns dies es coneixia la sorprenent notícia que Lola Herrera ha decidit continuar amb la seva llarga trajectòria artística. I és que tot sembla indicar que l'actriu vol seguir a sobre dels escenaris per la decisió que ha pres.

Així mateix, amb 87 anys, la intèrpret de Las chicas de oro protagonitzarà una nova obra dramaturga al teatre Reina Victoria de Madrid. Una peça que porta el títol Adictos i que s'estrenava per primera vegada ahir, 1 de setembre.

Per descomptat, aquesta tornada als escenaris ha estat molt especial per a la val·lisoletana, ja que l'obra està escrita, no només per Juanma Gómez, sinó també pel seu fill, Daniel Dicenta.

En aquesta ocasió, Lola Herrera interpreta Estela Anderso, una reconeguda científica entregada al seu treball de recerca sobre la intel·ligència artificial. Tot comença quan a la trama es comencen a abordar diferents temes que inciten a la reflexió. Entre ells, com fins a quin punt estem sotmesos per la tecnologia o quina mena de societat s'ha construït.

D'altra banda, cal destacar que l'actriu, tot just començar pronunciant les primeres frases sobre l'escenari, ha provocat que el públic es posi dret. A més, com podia esperar-se, crits i aplaudiments han omplert tota la sala de l'esmentat teatre.

Lola Herrera, per la seva banda, va haver de demanar, això sí, molt emocionada, que la deixessin continuar amb la feina. Sens dubte, una gran rebuda va tenir l'actriu, que, malgrat que està summament acostumada a aquests elogis, segur que la va sorprendre.

D'aquesta manera, la val·lisoletana ha resolt una vegada per tots els rumors que apunten que podria estar travessant un moment dur a causa del seu estat de salut. La veritat és que fa uns mesos, ella mateixa va confessar que es trobava en perfectes condicions. A més, no va dubtar a revelar els seus trucs per mantenir-se així.

«Camino, quan he d'anar a algun lloc dono alguna volta de més per caminar més, però no soc de fer gaire exercici perquè no soc de l'època de l'esport. Però em sento molt activa, imagina't, faig una funció de teatre cada dia!», començava dient.

«La meva ment està molt en forma, tota la meva vida he hagut de memoritzar molts papers i segueixo amb això. Ara tinc 86 anys i aixeco el teló diàriament amb una funció que és un monòleg», acabava.

Imatge de l'actriu Lola Herrera.
L'actriu continua triomfant com sempre ho ha fet | Europa Press

 

La gran carrera de Lola Herrera

Cal destacar que Lola Herrera ha aconseguit durant la seva carrera nombrosos premis honorífics que l'han proclamat com una de les actrius més destacades del nostre país.

▶️ Vídeo del dia

Sens dubte, entre els més reconeguts han estat la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts i al Treball, el Fotogrames de Plata o l'Antena d'Or. A més, un altre guardó que, sens dubte, tampoc oblidarà és el que l'Ajuntament de Valladolid, la seva terra natal, li va concedir l'any passat: la Medalla d'Or de la Ciutat.