Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana revela que necessita augmentar la família: aviat seran un més

Ana Rosa ha pres una decisió que no té marxa enrere

Ana Rosa Quintana passa per un moment delicat perquè s'ha vist obligada a donar explicacions massa aviat. Fa uns mesos va anunciar que havia de lluitar contra un càncer i es va retirar de la petita pantalla per no estar sotmesa a tanta pressió. Fent gala de la professionalitat que el caracteritza, no ha deixat de treballar ni un moment, ha estat centrada a la seva productora.

Ana Rosa Quintana és propietària d'una empresa audiovisual que és darrere dels programes més capdavanters de Mediaset. Es diu Unicorn Content i és la responsable que alguns espais, com Cuatro al día o Ya es verano, tinguin tant d'èxit. La periodista necessita continuar creixent i per això ha ampliat la seva família professional fitxant una gran presentadora.

 
Primer pla d'Ana Terradillos, presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha contractat a una nova persona | Mediaset

Ana Rosa ha pensat que el més intel·ligent és contractar Ana Terradillos, per això li ha fet una oferta que no ha pogut rebutjar. Segons ha sortit publicat, la periodista «ha signat un contracte de cadena», cosa que vol dir que té un lloc assegurat a Mediaset. L'esmentada empresa ha emès un comunicat confirmant els rumors i revelant quin paper jugarà la comunicadora en la nova etapa televisiva.

Ana Rosa s'ha adonat que la seva presència és fonamental a Telecinco, per això és a punt de tornar al seu programa matinal. L'audiència l'ha trobat a faltar que els seus responsables han considerat la possibilitat de donar-li un nou format. De moment tot són especulacions, però no seria estrany que tingui una sorpresa preparada per als seus fans.

Ana Rosa necessitava ampliar la plantilla de la seva productora, per això ha contractat Terradillos i hi ha apostat tan fort. Sap que està preparada per substituir Joaquín Prat, l'antic presentador de Cuatro al Día, i no té cap temor. La reina dels matins té preparat el retorn a la televisió des de fa temps perquè afortunadament està recuperada.

Ana Rosa Quintana sap com serà la seva nova vida

Ana Rosa sempre s'ha caracteritzat per la seva brillant formació i sap perfectament què ha de fer a partir d'aquest moment. Els metges són optimistes, però han recordat que el càncer és una malaltia duradora que no desapareix tan fàcil. Per això s'haurà de sotmetre a revisions periòdiques i portar un estil de vida saludable.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està molt il·lusionada | EUROPA PRESS

Quintana ha esdevingut un referent per a tots aquells que han lluitat o estan lluitant contra la malaltia. En cap moment no s'ha lamentat, ha posat tots els seus esforços a tirar endavant per demostrar que no hi ha res impossible. No ha deixat de treballar, per això s'ha adonat que Terradillos era un bon fitxatge per a Unicorn Content.

La presentadora ha comprovat que els seus companys en té un concepte meravellós, tots li han enviat amor i suport. S'han posicionat al seu costat i no l'han deixat ni un sol moment, té exactament el que es mereix. És impossible trobar algú que en parli malament, ja que ha demostrat que és una de les persones més generoses de la televisió.

Ana Rosa Quintana ha estat pendent del negoci

Ana Rosa no és una simple presentadora, és responsable d'un dels imperis audiovisuals més grans del país. Durant el temps que ha estat retirada de Telecinco ha estudiat el mercat i se n'ha adonat: és el moment. Ha trobat una oportunitat perfecta per atacar i intentar que Cuatro al Dia es converteixi en un programa capdavanter.

▶️ Vídeo del dia

Quintana és una mestra, tot allò que fa surt bé, per això ha creat escola i la competència intenta imitar els seus passos. Si ha decidit ampliar la família és per un motiu de pes, per això ningú no n'ha dubtat. Cada cop falta menys perquè torni al seu lloc de treball i serà un moment històric.