Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera toca fons en destapar-se un gran error: «8 milions d'euros»

El fill d'Isabel Pantoja, avergonyit després del que ha confessat sobre el seu passat

Kiko Rivera ha tingut massa vaivens a la seva vida tant a nivell personal com econòmic. I és que el fill d'Isabel Pantoja sempre ha estat molt malbaratador i així s'ha comprovat amb el pas dels anys.

Ha estat el mateix fill d'Isabel Pantoja qui ha reconegut en multitud d'ocasions que no ha estat la persona més estalviadora del món, tot i haver guanyat una gran quantitat de diners durant molts anys pels locals d'oci nocturn d'Espanya.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera, fill d'Isabel Pantoja, ha estat un gran malbaratador durant molts anys | GTRES

I és que entre exclusives, concerts i altres 'bolos', Kiko Rivera hauria amassat al seu dia una fortuna de diversos milions d'euros. Una quantitat estratosfèrica que, segons ha confessat darrerament, no ha sabut gestionar pel seu mal cap.

Kiko Rivera, un malbaratador de manual

El pitjor de tot no és que s'hagi embutxacat aquesta quantitat ingent de diners per ser el fill d'Isabel Pantoja, sinó que el gran problema ha estat que Kiko no ha sabut administrar aquests beneficis com hauria de ser. I és que ningú li ha fet veure que aquests diners li podrien fer falta anys més tard.

Com s'ha pogut comprovar en aquests darrers temps, la seva mare, Isabel Pantoja, no està passant pel seu millor moment econòmic, i a Kiko li passa més del mateix.

Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera va guanyar molts diners en el passat, però va malbaratar els guanys en festes i capricis | Telecinco

Aquest dilluns, Kiko Rivera parlava de la seva manera de malbaratar gairebé compulsiva amb Illo Juan, el seu tercer convidat de la temporada del programa que emet a través de YouTube, 'En casa con Kiko'. Durant l'entrevista, Kiko Rivera es va obrir en canal com mai i va revelar les barbaritats que va fer amb els diners que va guanyar durant tota la vida.

«No tenia un puto cèntim, però gràcies a un amic vaig aconseguir els diners»

«Jo als 18 anys vaig prendre una decisió, no volia ser un mandrós, i aprofitant que la meva mare se'n va anar de gira a Llatinoamèrica vaig deixar casa meva. No tenia un puto cèntim, però gràcies a un amic vaig aconseguir que em deixés diners i vaig estar-hi sis mesos de lloguer. A partir d'aquí, vaig començar a fer 'bolos' i a guanyar molts diners», començava la seva confessió el familiar d'Isa Pantoja.

«A mi em pagaven per beure i cada cap de setmana podia guanyar uns 100.000 o 120.000 euros. Jo he après a força d'hòsties, i ha estat tard sí, però he après», reconeixia.

«Em vaig arruïnar gastant-me 8 milions d'euros»

«M'he arruïnat dues vegades a la meva vida, i en una d'elles em vaig gastar 8 milions d'euros. Que he estat un gilipolles i he malbaratat diners, sí. Però també vaig prendre consciència de la situació i quan ha arribat el moment de la veritat he tingut diners quan van ficar la meva mare a la presó», confessava.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Kiko Rivera ha confessat que Irene Rosales li va fer veure que havia de valorar els diners | Catalunya Diari

A més, Kiko confessava a Youtube que «a mi la televisió no m'agrada, però hi ha vegades que és difícil de rebutjar una entrevista». D'altra banda, parlant de la persona que l'ha reconduït a la vida, Kiko Rivera posava el focus a la seva dona, Irene Rosales.

«Jo tinc una dona que crec que no em mereixo. I la meva dona em va ensenyar que a vegades menys és més», concloïa Kiko la seva intervenció.

Després del vídeo, Rafa Mora ha comentat que Kiko ha guanyat molts diners des que va ser més gran. Així mateix, recordava que pel primer 'bolo' va ingressar 25.000 euros, una quantitat molt elevada per a un noi tan jove com era ell.