Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales

Kiko Rivera trenca el seu pacte de fidelitat amb Irene Rosales

Un controvertit vídeo de Kiko Rivera torna a posar-lo al punt de mira

La relació de Kiko Rivera i Irene Rosales torna a penjar d'un fil. I és que els rumors de deslleialtat ressonen amb més força arran de la suposada existència d'un vídeo sexual del DJ amb una altra dona i que podria posar en joc el matrimoni.

«Dura uns cinc o sis minuts, i està en una habitació de l'hotel d''after'», explicaven des de 'Sálvame'. «Sabem data del vídeo, on s'enregistra, què es veu i el motiu pel qual no es pot veure», sostenien. Tot i això, es tractaria d'un enregistrament de fa anys, quan la parella ni tan sols estava junta.

Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató
Kiko Rivera plorant a Telecinco | Telecinco

Concretament, de l'any 2015, malgrat que ja se n'havia parlat en el passat. A més, també es coneix la identitat de la noia que apareixia en aquest vídeo: Silvia Sicilia, exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Però el que no és clar és si el vídeo es va gravar amb el seu consentiment o Rivera ho va fer d'amagat. «M'ha dit que, òbviament, és mentida, que no hi pot haver aquest vídeo d'ara amb cap noia ni res», desmentia immediatament  Suso Álvarez que sortia en defensa del seu amic.

La veritat és que fins i tot s'estudia la possibilitat que hi hagi un altre enregistrament, però des de 'Sálvame' deixaven clar que només tenien constància d'aquest vídeo de fa set anys.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales segueixen endavant amb el seu matrimoni | GTRES

De moment, això sí, Kiko Rivera es plantejaria prendre mesures legals contra aquestes falses informacions. «Estava molt tranquil pel vídeo i m'ha dit que prendrà mesures legals, perquè està força cremat que cada dos per tres es qüestioni la seva relació amb Irene Rosales. Estava emprenyat», asseguren des del seu entorn més proper.

«Té la consciència molt tranquil·la», asseguraven. «Si ell tingués algun dubte d'aquest vídeo, no seria tan rotund a l'hora de dir que és mentida», prosseguien.

El vídeo pujat de to que pot costar-li a Kiko Rivera el seu matrimoni

A més a més, el fill d'Isabel Pantoja també va voler deixar clar que en el seu matrimoni no hi ha cap crisi. «Si tu parles amb ells, no estan en crisi ni tan malament. Els truques i aquest ambient no és cert. Tu parles amb ells i no es palpa aquesta crispació», asseguraven a 'Viva la vida'.

«Tots a qui hem trucat ens han dit el mateix, que no han vist aquest vídeo ni els ha arribat cap material sobre Kiko Rivera». El cert és que després de comprovar que el material no és actual, sembla que la persona que hi ha al darrere intentaria enfonsar com fos al DJ.

Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera
Irene Rosales torna a fer front a un nou escàndol del seu marit | Gtres

Tot i que aquesta no és la primera vegada que el matrimoni de Kiko i Irene Rosales està en joc, havent-hi desmentit sempre els rumors de crisi dins de la parella.

«Amb Irene les coses no estan per separar-se, però la situació és tensa», haurien comentat des del seu entorn més proper. «Irene el recolzarà fins al final, però vol que Kiko sigui sincer perquè sap que hi ha coses que no li explica», confirmen.

«Fa més d'un any que té problemes de comportament, els seus impulsos l'estan traint». Un fet que hauria provocat una profunda bretxa al seu matrimoni. I és que el cansament d'Irene durant els últims mesos és més que evident, ja que ha hagut de suportar moltes sortides de to del seu marit.

Cal recordar que Rosales va haver de bregar amb les addiccions del DJ, a més del conflicte familiar que segueix sense arribar a bon port. «Ella es va posar ferma i em va redreçar, em va costar el més gran, però fa un any i mig ja soc un home net», reconeixia Kiko fa un temps.

En cert moment s'arribava fins i tot a especular que Irene podria haver pres la decisió de deixar el seu marit i mudar-se amb les seves filles a una altra casa, però finalment acabaven desmentint.