Fran Rivera seriós.

Fran Rivera, preocupat per la malaltia degenerativa que és «cada dia pitjor»

Fran Rivera sap que haurà de fer un pas endavant

Fran Rivera és un home familiar, a qui preocupa molt que les persones que estima estiguin bé. A més de ser un dels millors toreros del panorama nacional, Fran Rivera pot presumir d'una llar meravellosa al costat de Lourdes Montes i els seus fills.

Tot allò que tingui a veure amb la salut de la família més directa de Fran és motiu d'interès per al fill gran de Carmen Ordóñez.

Fran està molt unit al seu germà Cayetano. Des de sempre, s'han donat suport en moments tan difícils com la mort dels seus pares o els divorcis de la seva mare. Amb el seu altre germà Julián, la relació no és tan estreta.

En realitat, és pràcticament inexistent des de fa força temps. Julián assegura que estima els seus germans: «els estimaré sempre, els trobo a faltar i m'agradaria pensar que ells a mi també».

Foto de Carmen Ordóñez.
Carmen Ordóñez és la mare de Fran, Cayetano i Julián. | Europa Press
 

Hi va haver un temps en què aquesta distància física i emocional no existia. La cordialitat entre els tres fills de Carmen Ordóñez es va truncar per motius econòmics, principalment.

Els deutes que Julián va acumular amb moltes persones del seu entorn van deixar una empremta molt difícil d'esborrar en les seves relacions personals. Amics, família, parelles... tot es va esfumar quan les coses van anar malament.

Ell tampoc no va saber reaccionar adequadament i la fràgil unitat familiar va volar pels aires.

Fran Rivera i la relació amb els seus germans

Julián, que ja té 36 anys, no va saber veure que la seva aventura empresarial s'estava emportant la seva vida al davant.

Va caure en una depressió durant quatre anys, que el va allunyar dels seus éssers més estimats.

La relació fraternal es va anar trencant fins al punt que va deixar d'existir. I fins avui.

Encara sense tenir cap contacte directe, Fran Rivera sí que està al corrent de què li passa a Julián i al seu pare, Julián Contreras. De fet, Contreras va ser el padrastre de Fran i de Cayetano, durant l'etapa en què va estar casat amb Carmina.

A més, Fran pot entendre molt bé el calvari pel qual ha passat el seu germà petit. La seva neboda Lucía Rivera ha reconegut que ha patit episodis d'ansietat severs, que també van acabar en depressió. La història es repeteix.

Fran Rivera, tocat per les paraules del seu germà

Julián Contreras viu actualment amb el seu pare. Ha tingut diverses parelles, però no ha acabat bé amb cap. Per aquest motiu ha decidit que el millor és compartir casa amb el seu pare que, a més a més, ara el necessita al seu costat.

Julián Contreras té una malaltia degenerativa a la vista, i segons les paraules del seu fill: «cada dia està pitjor. Es fa difícil i és dur, però almenys, ho anem suportant».

Julián Contreras i el seu pare al carrer.
Julián Contreras i el seu pare, Julián, estan molt units. | GTRES
 

Julián s'ha bolcat completament. En declaracions a Pronto, explicava que «hem fet un matrimoni de pare i fill i estem vivint una vida compartida». Julián diu del seu progenitor que «és el meu pare, el meu amic, el meu company».

Julián està preocupat pel moment en què el seu pare desaparegui. «El dia en què de veritat em canviarà la vida serà el dia en què ell no hi sigui. Serà un punt i a part de la meva vida radical que no soc capaç de concebre».

La reacció de Fran a les paraules de Julián

Fran Rivera és conscient que qui un dia va exercir de pare amb ell, no passa pel seu millor moment. Tot i això, no vol tornar a obrir aquest front familiar, per ara. Sap que el seu germà reclama atenció i ajuda, però ni ell ni el seu altre germà Cayetano volen, de moment, sentir parlar del tema.

Julián ha deixat la feina de relacions públiques d'un bingo i ara es dedica a escriure novel·les. Li va bastant bé, ja que ha venut diversos exemplars del seu darrer llibre, però no li arriba per viure amb tranquil·litat.

Tot i això, Julián segueix lluitant com tota la vida ha hagut de fer. Ell mateix ha reconegut que ja va haver de fer de pare de la seva mare –Carmina tenia seriosos problemes d'addiccions– i ara fa el mateix amb el seu pare.

Una mica de suport per part dels seus germans no li vindria malament.