Belén Esteban seriosa

Belén Esteban, acusada d'ignorar una nena malalta que li ha demanat ajuda

Belén Esteban va rebre un missatge que va decidir ignorar per complet

Belén Esteban fa temps que treballa als mitjans de comunicació i el públic pensava que coneixia el seu comportament. Va Va ser nomenada «Princesa del poble» a la primera dècada dels 2000 i des d'aleshores no ha deixat de treballar als platós de televisió. El seu entorn assegura que és una persona solidària, però aquesta afirmació ha estat qüestionada per una família que necessita ajuda.

Segons la tertuliana, sempre ha donat molts diners a organitzacions benèfiques. Aquest gest l'ha convertit en una heroïna, però potser fora de càmeres tingui un comportament més que qüestionable. El portal 'Informalia' ha parlat amb Margarita, una dona que es va posar en contacte amb ella necessitava ajuda.

Vanessa Jiménez.
Belén Esteban, segons la mare de Vanessa, no ha volgut ajudar la nena. | Europa Press 

Belén no ha fet cas a la trucada de Margartita, tot i que fa anys va coincidir amb ella al plató de 'El programa de Ana Rosa'. Suposadament, la col·laboradora es va oferir a ajudar-la en tot allò que fos possible, però no ha complert la seva promesa. La família afectada ha tret aquest escàndol a la llum perquè considera que el públic ha de conèixer la veritable cara d'Esteban.

De fet, ella no té cap obligació d'ajudar ningú, però és cert que té fama de ser una persona completament solidària i compromesa. Margarita és mare de Vanessa, coneguda com «La Niña de Cristal», i totes dues necessiten ajuda urgent. L'ex de Jesulín de Ubrique no s'hauria compadit de la situació i hi ha molta gent decebuda.

Belén Esteban, al descobert: «Estem desesperades»

Belén va donar el premi que va rebre en granar el concurs 'Gran Hermano VIP' i en més d'una ocasió ha concedit entrevistes gratuïtament. Per això, tothom pensa que és una persona compromesa i solidària, encara que el públic podria estar equivocat. La mare de «La Niña de Cristal» ha parlat per deixar clar que Esteban no s'hi ha portat bé.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban ha de resoldre un problema força seriós. | MEDIASET 

«Em van dir que Belén era una dona molt solidària i sensible i nosaltres estem desesperades perquè tenim molt pocs recursos. Jo només volia que usés la seva popularitat i els contactes per veure si m'aconseguia una feina de netejadora. Però no em va respondre i em vaig emportar una gran decepció perquè ni tan sols es va preocupar per la salut de la meva filla», declara Margarita a 'Informalia'.

Esteban es troba en una situació compromesa, ja que s'ha fet famosa gràcies al paper que ha ocupat a l'educació de la seva filla Andrea. La col·laboradora presumeix de ser una mare coratge i és cert, ja que l'ha criat d'una manera excel·lent. Però ha perdut molts punts perquè no es preocupa d'una altra mare que està desesperada per tirar endavant una nena malalta.

Belén Esteban va rebre un missatge i no va fer res

Belén, sempre seguint les dades publicades a 'Informalia', va rebre un missatge de la mare de Vanessa, una persona que està malalta i necessita ajuda. «Busco una casa per treballar un parell d'hores al matí, però no trobo res. Volia parlar amb tu per veure si hi ha manera de demanar feina a través del teu programa, algú em va dir que parlés amb tu», li va dir exactament.

La mare d'Andrea Janeiro ni tan sols es va molestar a contestar Margarita, que està indignada i ha tret l'escàndol a la llum. També és cert que el més just seria escoltar la versió d'Esteban, ja que potser pot explicar el motiu pel qual no ha volgut ajudar. Encara que és possible que el públic no compri les seves excuses.

L'ex de Jesulín haurà de donar explicacions abans que sigui massa tard. Alguns dels seus enemics, com ara Olvido Formigos, ja va assegurar que la polemista no era tan bona com feia entendre. Però el més assenyat és posar sobre la taula el seu punt de vista perquè potser hi ha una explicació per entendre què ha passat.