L'exmarit de Letícia, Alonso Guerrero, treu a la llum la seva relació amb la reina

Ho revela al llibre ‘L'amor de Penny Robinson’ i es podrà obtenir a principis de març

Alonso Guerrero no destaca, precisament, per ser una persona a qui li agradi l'escena pública. L'exmarit de l'actual reina d'Espanya, Letícia Ortiz, s'ha mantingut sempre al marge dels focus, tot i que és cert que no li han faltat ofertes per treure a la llum draps bruts  de la mateixa Letícia. 

L'escriptor, així mateix, ha reconegut en més d'una ocasió que havia tingut diverses ofertes de Telecinco per parlar sobre la seva exdona. Aquest, però, va optar per mantenir-se al marge i no cedir davant la pressió popular.

  

El llibre que canvia l'escenari

  

La publicació del seu llibre ‘L'amor de Penny Robinson’, però, podria canviar-ho tot. Segons l'editorial d'aquest, alguns dels records del matrimoni entre Alonso i Letícia es mostren de forma encoberta

«Explica el que va viure i, sobretot, com ho va viure. La novel·la és una ficció que va poder convertir-se en realitat, però també una realitat que necessita la ficció per semblar creïble», relaten des de l'editorial mentre afegeixen: «Poques vegades hem assistit a una incursió a la màgia inexplicable, sovint tràgica, que canvia la vida dels escollits per l'atzar».