La biografia no autoritzada que explica el desig de George Clooney d'ocupar la Casa Blanca

Està a punt de publicar-se 'George Clooney: una ambició secreta', que fins i tot abans de veure la llum ja s'ha convertit en un escàndol

George Clooney amb la seva dona. Foto: Cedida.

Està a punt de publicar-se «George Clooney: una ambició secreta», una biografia no autoritzada de l'actor que fins i tot abans de veure la llum ja s'ha convertit en un escàndol. El llibre parla sobre la presumpta homosexualitat de l'actor, les teories sobre que el seu matrimoni amb Amal Alamuddin és una farsa i la seva ambició més amagada: arribar a ser el president dels Estats Units.

En aquesta obra escrita per Maëlle Brun i Amelle Zaïd es desvetlla quin és el veritable objectiu de Clooney més enllà de triomfar a Hollywood: convertir-se en president d'Estats Units. Un propòsit que, segons s'avança la revista italiana 'Chi', que ha tingut accés al llibre, es materialitzarà en 2018, quan l'actor té previst iniciar la seva carrera cap a la Casa Blanca.

Segons aquesta publicació, Clooney fa anys que prepara el seu camí cap a la presidència amb una meditada estratègia en la qual les seves noces amb Alamuddin solament han estat un pas més, intentant amagar la seva suposada homosexualitat. De fet, la biografia no autoritzada de Clooney dóna tants detalls de la seva homosexualitat que els seus autors posen nom i cognoms al que seria el veritable amor de l'actor. Es tracta de Waldo Sánchez, estilista de l'intèrpret, amb el qual se l'ha relacionat des de fa diversos anys.


Comentaris

envia el comentari