L'espectacular canvi físic de Labrador que ha incendiat les xarxes

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha deixat a tots els seus seguidors amb la boca oberta en ensenyar la seva nova imatge; ha guanyat 15 quilos en massa muscular

L'extronista Labrador, en una de les seves fotografies a Instagram
L'extronista Labrador, en una de les seves fotografies a Instagram | Instagram

Labrador, el que va ser concursant de ‘Supervivientes’ i ‘tronista’ al ‘dating show’ de Cuatro ‘Mujeres Hombres y Viceversa’, té un nou objectiu i acaba de mostrar a les xarxes socials com comença a aconseguir-lo, amb una fotografia que ha deixat bocabadats a tots els seus seguidors. 

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ fa temps que està desaparegut de la televisió, i és que actualment, està molt dedicat a mantenir una vida sana i plagada de rutines esportives per esculpir un cos que no ha deixat ningú indiferent, i és que Labrador ha augmentat 15 quilos en massa muscular, i ho ha volgut mostrar a tots els seus fans a través de les xarxes socials:

 

«29 de juny del 2015: 74 quilos vs. 12 de juny del 2019: 89 quilos. Quan em diuen que sempre estic igual, l’únic que he de fer és ensenyar un parell de fotografies», amb aquestes paraules acompanyava Labrador la fotografia.

Els seus seguidors l’aplaudeixen

La reacció dels seus fans no s’ha fet esperar i en poca estona la publicació ha aconseguit més de 5.000 ‘m’agrada’, amb multitud de comentaris que elogiaven el seu esforç i constància a l’hora d’aconseguir aquest canvi físic: «Jo el veig genial, és constància, sacrifici i rutina diària, per aconseguir quelcom s’ha de treballar», «Segueix com sempre i endavant», eren alguns dels missatges de suport que rebia el de Benidorm.

 

Pel que sembla, Labrador està molt posat en un dels seus nous objectius, que és definir els músculs i guanyar massa muscular per tenir cada vegada un cos més esculpit. El seu Instagram en va ple de fotografies que testifiquen la dedicació que l'extronista li està posant a aquest tema, imatges que sempre van acompanyades de paraules i missatges de superació i esforç, senyal que Labrador s’està prenent la seva nova faceta molt seriosament.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari