Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña

L'altre xicot el qual Aitana deixava plantat abans de Miguel Bernardeau

Aitana ja va trencar amb el seu primer xicot en directe

Aitana i Miguel han trencat, així obre avui la portada de la revista Lecturas. Alguns parlaven de crisi fa un any, però, molts ho han llegit amb sorpresa. Els uns i els altres pensaven, segur, que feien bona parella i que això d'ells anava de debò.

Quatre anys d'amor i menys de dues setmanes de la seva última aparició pública a l'estrena de La última, el debut com a actriu d'Aitana i la seva primera sèrie junts. Un títol premonitori per a la qual, sembla, que va ser la seva última catifa vermella com a parella.

Es tracta de la primera sèrie original espanyola de Disney+. Candela vol ser cantant i Diego vol ser boxejador, dos joves que es coneixen i s'agraden. Inicialment Miguel es va negar a realitzar el projecte, ja que havia de treballar a les ordres del seu pare i al costat d'Aitana, amb qui compartia una relació sentimental.

Més enllà del titular i del que s'esperava o no de la notícia el cert és que la parella és notícia. Portada de la revista Vanity Fair fa vuit setmanes, preestrena de la nova sèrie La última i convidats a El Hormiguero fa dos. Només fa una setmana Miguel enviava cors a Aitana per la publicació d'una il·lustració dels seus personatges junts.

Aitana i Miguel haurien superat diverses crisis

Diverses han estat les crisis les que suposadament han superat des que van començar la seva relació. Aitana es va fixar en el paper de Miguel feia a la sèrie Élite i va començar a agafar-li afecte. «Un dia vaig posar una story: 'M'ha encantat Élite, a veure si em deia alguna cosa». «Ell, en veure'l, va respondre amb un 'moltes gràcies', aquí va començar tot. Comencem a ser amics fins que bé... va passar una mica més», va explicar a Vanity Fair.

Aitana Ocaña es va fer molt popular després de passar per l'acadèmia d'Operación Triunfo l'any 2017. Va entrar enamorada d'un noi del qual se sap poc, Vicente. El noi, que ni va fer el càsting, ni cantava, ni volia ser famós, va ser protagonista involuntari d'un conte amb final gens feliç per a ell.

Aitana li dedicava diàriament des de l'acadèmia paraules d'amor al compte d'Instagram que tenia com a concursant d'OT . Però van passar les setmanes i la noia es va encarinyar d'un altre dels participants, Cepeda, que també havia arribat amb xicota. Finalment, i després d'un tonteig que va durar setmanes, Aitana i Cepeda van declarar el seu amor a través d'Instagram.

«Què bonica la vida, t'ho dona tot de cop i després t'ho treu, et fa sentir culpable de vegades compta amb tu, de vegades ni et mira, que bonica la vida». Aquestes van ser les paraules d'un dolgut Vicente que va ser objecte de burles i finalment va decidir esborrar el seu perfil de les xarxes, abans de desaparèixer l'ex d'Aitana va fer un directe i va anomenar «rata» a qui li va arrabassar a la seva nòvia, Cepeda.

Una ruptura en directe en què Vicente ho va saber doncs Aitana va deixar de seguir-lo a les xarxes socials. Temps després la rancúnia sembla desaparèixer i Vicente va felicitar Aitana quan aquesta va publicar el seu primer llibre La tinta de mis ojos on l'artista narrava les experiències de la seva vida. «Acabat, ha valgut la pena no dormir, no puc estar més orgullós de la feina que has fet».

Aitana, Vicente, Cepeda i Miguel

La relació entre la catalana i el gallec es va segellar públicament en un concert al Santiago Bernabéu davant de 60.000 persones. Un petó que molts van veure com a estratègia de màrqueting de Cepeda per promocionar la seva música. Ni un any va durar el romanç entre Aitana i Cepeda.

Aitana i Cepeda
Aitana i Cepeda van començar el seu romanç a OT | Europa Press

Una ruptura retransmesa via Twitter i en què tots dos van esborrar les fotos en què apareixien junts de cadascun dels seus perfils, en això si van estar d'acord. Queda per saber què passarà ara amb l'Aitana i el Miguel, en plena promoció de la seva sèrie La última. Veurem si poden esborrar el passat a xarxes socials o potser per màrqueting sigui recomanable mantinguin una actitud, diguem-ne, més diplomàtica.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp