Lara Álvarez també serà presentadora de la setena edició de ‘GH VIP’

Telecinco ha escollit a la periodista perquè formi part de l’equip de presentadors que conduirà els espais de ‘GH VIP 7’ juntament amb Jorge Javier i Jordi González

La presentadora emprèn un nou repte professional
La presentadora asturiana presentarà 'GH 7' amb Jorge Javier Vázquez i Jordi González | Gtres

S’ha fet pública la notícia que Lara Álvarez ha estat escollida per Telecinco per conduir els espais de ‘GH VIP’ juntament amb Jordi González i Jorge Javier Vázquez. El trio, que ja va estar al capdavant de ‘Supervivientes 2019’, ha demostrat ser capaç de complir amb les expectatives de la cadena televisiva.

Lara Álvarez presentarà ‘GH VIP 7’

Així doncs, els rumors sobre la presència de l’asturiana a ‘GH VIP’ s’han confirmat gràcies a aquesta notícia oficial i la retirada de Sandra Barneda com a presentadora dels debats del reality de convivència. Mentre que Lara Álvarez serà la responsable de controlar els fets dins la casa de Guadalix de la Sierra, Jorge Javier estarà al capdavant de les gal·les setmanals que tindran lloc dimarts i dijous.

A través d’un nou vídeo promocional, Telecinco ha confirmat el trio de presentadors. A més a més, ens transmetia el següent missatge: «El compte enrere ha començat i ja queda menys perquè tornem a viure grans moments a la televisió, perquè riem, ens emocionem i vibrem amb les històries i experiències dels concursants oficials. Aquesta edició no te la pots perdre».

Lara Álvarez ja va formar part del trio de presentadors de 'Supervivientes 2019'   | Cedida

 

El pròxim dijous dia 12 de setembre és el dia assenyalat per l’estrena d’aquesta esperada edició. De moment, només hi ha confirmats cinc noms dels futurs habitants de la casa de Gaudalix de la Sierra: Mila Ximénez, Anabel Pantja, Ada, El Cejas i Dinio. Caldrà que tinguem paciència fins que s’hagin desvelat tots els rostres dels participants de la setena edició de ‘GH VIP’.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari