Jorge Javier Vázquez

Polèmica entre Jorge Javier Vázquez i Pedro García Aguado a través de xarxes

L'exconductor d''Hermano Mayor' ha sortit en defensa de Dakota, exconcursant de 'Supervivientes'

Jorge Javier Vázquez, a banda de ser un dels presentadors més famosos del moment, també té la seva particular secció a la revista 'Lecturas', en la qual opina sobre els temes que ells considera rellevants. En la seva darrera columna, el de Badalona ha fet una extensa reflexió sobre els polítics i les xarxes socials. 

En aquest sentit, Jorge Javier ha arribat a escriure polèmiques frases com que: «Ha arribat un moment en què als polítics és millor demanar-los les seves publicacions a les xarxes que el seu currículum».

El desafortunat comentari del presentador de 'Supervivientes' amb Dakota

El presentador ha tingut paraules per a Santiago Abascal, Marcos de Quinto i Albert Rivera, Jorge Javier també s'ha referit a Pedro García Aguado, exconductor del programa 'Hermano Mayor', que actualment serà el director general de joventut a la Comunitat de Madrid després del nomenament d'Isabel Díaz Ayuso.

En aquest punt,  Jorge Javier respon a un missatge que Pedro li va enviar per les xarxes socials en el qual aquest responia a un comentari que el presentador de 'Supervivientes' va fer durant la participació de Dakota en el mateix. Cal recordar que Dakota va ser un cas a tractar a 'Hermano Mayor' per la seva llavors mala relació amb els seus pares i, per aquest motiu, Jorge Javier va arribar a dubtar que la noia tingués ganes de veure els seus pares.

El missatge de Pedro a Jorge Javier

Davant aquesta afirmació, Pedro va escriure: «M'acabo d'assabentar del que va dir Jorge Javier Vázquez a Dakota. Jo estic amb ella i és molt miserable utilitzar 'Hermano Mayor' per a menysprear el seu desig de veure als seus pares. Tots tenim dret a una segona oportunitat o a canviar #todoscondakota».

Jorge Javier i Pedro García Aguado
Pedro García Aguado va respondre a un comentari del presentador de 'Supervivientes' | CatalunyaDiari.cat

 

Aprofitant aquest missatge, Jorge Javier s'ha mostrat sorprès per aquesta «innecessària hòstia pública» i ha lamentat les paraules de Pedro, ja que considerava que tenien una bona relació i que, fins i tot, es tractaven amb afecte.

 

També et poden interessar...