ÚLTIMA HORA

🚨 Un accident a l'AP-7 a Sant Cugat provoca almenys 3 km de retencions

METEO

☔️ Confirmat: temporal de pluja entre divendres i dissabte a tot Catalunya

Lara Álvarez i Daniel Miralles podrien haver trencat

La presentadora ha publicat un missatge a Instagram que ha provocat rumors sobre la seva ruptura
Lara Álvarez i Daniel Miralles podrien haver partit peres | Catalunyadiari.cat
 

 

Lara Álvarez i Daniel Miralles es van enamorar a les classes de ball que ell impartia al gimnàs on la presentadora acudia per mantenir-se en forma. Així, entre coreografies i complicitat, va sorgir l’amor. Però ara, la cosa podria haver canviat. Un misteriós missatge al compte d’Instagram de Lara ha fet que saltin les alarmes sobre una possible ruptura.

 

Un misteriós missatge

En concret, el text que ha compartit a través d’un missatge a Instagram que deia: «Quan els van preguntar com havien aconseguit estar junts durant 65 anys, la dona va respondre: Vam néixer en un temps on si alguna cosa es trencava ho arreglàvem, no ho tiràvem a la paperera».  El missatge anava acompanyat d’una imatge de dues persones d’avançada edat agafats de la mà.

 

Missatge de Lara a Instagram | Instagram
 

 

Aquest fet podria considerar-se una prova de les possibles dificultats que està afrontant la relació entre Álvarez i Miralles però la cosa no queda aquí. Lara fa un mes que no dóna cap ‘m’agrada’ a la seva parella a Instagram, tot i que ella segueix activa a les xarxes socials. De fet, recentment va compartir amb els seus seguidors tots els detalls del seu viatge a Cuba. Una altra situació que podria corroborar el trencament de la parella seria que no han aparegut junts pels carrers de Madrid com solia passar de manera habitual.

 

 

Lara llença una indirecta dels rumors a Instagram

Tot i això, de moment es tracten només de rumors perquè la parella no ha confirmat ni desmentit la seva ruptura. Però l’asturiana sí que ha volgut llençar una petita indirecta a Instagram sobre aquesta situació. «Quin misteriós missatge amagarà en aquesta ocasió les meves paraules?» Una referència que sembla treure importància a les suposicions del distanciament de la parella però que no acaben d’esclarir la situació.

 

 

El que sí que es pot confirmar, és que Lara està actualment immersa en la preparació de la seva estança a Hondures, un viatge que forma part del seu nou projecte professional al capdavant del programa ‘Supervivientes’. En aquest sentit, encara queden per confirmar alguns dels concursants que hi participaran.