Laura Boyer

Laura Boyer va confessar el secret d'Isabel Preysler abans de morir

Laura Boyer va parlar sobre Isabel Preysler abans de la seva partida

El darrer 24 de febrer Laura Boyer moria a l'edat de 57 anys després d'una llarga lluita contra el càncer. La mala relació que sempre va existir entre ella i Isabel Preysler va copar multitud de titulars a les revistes del cor. Avui, la revista Semana publica una entrevista pòstuma de Laura Boyer que va concedir dues setmanes abans de la seva partida.

En aquesta conversa, la 'filla rebel' de Miguel Boyer va confessar el secret sobre Isabel Preysler. Laura es va confessar en una carta com mai abans i deixava clar que l'última cosa que buscava era «fer pena». A l'entrevista, Laura Boyer revela amb tot luxe de detalls la verdadera relació que tenia amb el seu pare.

Laura Boyer va fer una confessió sobre Isabel Preysler

Avui, la revista Semana ens ha sorprès a tots amb la publicació d'una entrevista pòstuma que va concedir Laura Boyer. Dues setmanes abans de la seva mort, Laura Boyer es va posar en contacte amb la publicació per explicar el que no havia dit mai davant els mitjans.

Tothom sabia que la separació dels seus pares va ser un cop dur per a tots els fills. Per això, ni Laura ni Miguel van arribar a tenir una bona relació amb Isabel Preysler, més aviat tot al contrari. Les incendiàries declaracions de Laura a la revista no han deixat indiferent ningú.

Laura Boyer vestida de negre
Laura Boyer va concedir una entrevista a 'Semana' i ho va explicar tot. | Europa Press

Laura Boyer confessava que «va ser Isabel qui va allunyar Miguel dels seus fills». Tot i això, durant els primers anys, Laura sí que va arribar a tenir una relació amb la 'socialité', encara que la titllava de ser «una relació hipòcrita»: «He tingut relació amb Isabel, però amb moltíssima hipocresia». Ara bé, el que ha sorprès més d'aquesta entrevista pòstuma ha estat la gran confessió del secret de Preysler. Laura Boyer revelava per a la publicació que «Isabel Preysler és una persona hiperpossessiva».

A l'entrevista, Laura Boyer també va parlar sobre el gran enrenou que va sorgir després de la mort de Miguel. En el repartiment de l'herència, la situació familiar va ser encara més complicada i Laura es va veure obligada a prendre la decisió de renunciar-hi: «Vaig renunciar-hi, només em demanaven diners», va confessar per a Semana.

Laura Boyer va arribar a comprendre Isabel Preysler

En una de les parts de l'entrevista, la filla de Miguel Boyer parla sobre com van ser els darrers dies del seu pare. Laura va revelar sense embuts el paper que va jugar Isabel Preysler a l'hora de cuidar el seu pare abans de morir: «Segons la meva opinió, ella no el va cuidar gens, va posar gent per fer-ho. No soc rancorosa, però tampoc soc qui ha de perdonar Isabel. He arribat a comprendre-la», va assegurar.

Pel que sembla, Laura va arribar a entendre la postura que va prendre la 'socialité' respecte als darrers dies del seu pare. La filla de Miguel Boyer també es va sincerar sobre l'autèntica relació que mantenia amb els fills de Preysler. Malgrat que la relació amb Isabel era nul·la, Laura sí que es feia molt amb els seus fills: «Chabeli, Tamara i Enrique em cauen fenomenal. Amb Julio José vaig tenir menys tracte», confessava.

Per a la filla de Miguel Boyer era molt important que el seu darrer testimoni veiés la llum. Laura va morir envoltada dels seus fills a casa seva a El Viso el darrer 24 de febrer.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!