Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Lydia Lozano

Sol, la mare de Lydia Lozano ingressada a l'hospital: preocupa a tots

Lydia Lozano, segons la revista 'Lecturas', està molt preocupada

Lydia Lozano s'ha guanyat a pols ser la col·laboradora més estimada de Telecincoperquè sempre està disposada a generar espectacle. Feia un temps que esava absent i ara sabem la veritat: a la seva família hi ha un problema que s'està encarregant de resoldre. Sol Hernández, la seva mare, ha ingressat en un hospital madrileny i ha preocupat tothom perquè ja té 93 anys.

Lydia Lozano s'està encarregant de tot, però ella mateixa ha reconegut diverses vegades que és força aprensiva. Segons ha sortit publicat, té por i està preocupada per la salut de la seva mare, no sap com pot ajudar. Només li queda confiar en els metges i esperar que Sol remunti d'un moment a un altre perquè és una dona molt forta.

Imatge de Lydia Lozano amb la seva mare caminant juntes pel carrer
Lydia Lozano té molt bona relació amb la família | Europa Press

Lydia ha ocupat la portada de la revista Lecturas, publicació que ha donat l'exclusiva i n'ha aportat tots els detalls. Segons aquest mitjà, la situació és molt preocupant i la col·laboradora està més que afectada, no sap com comportar-se. De moment segueix anant a treballar, però passa molt de temps amb Sol perquè sap que necessita estar acompanyada.

Lydia ha parlat de la seva mare en diverses ocasions, però sempre ho ha fet amb un somriure a la cara. Assegura que és una persona optimista per naturalesa amb un sentit de l'humor fantàstic, pensa que s'assemblen molt. Passen molt de temps juntes, tot i que Lozano adora la seva professió i alguns caps de setmana ha de treballar a Telecinco.

Lozano té molta cura en nomenar la família perquè sap que ningú del seu entorn vol ser famós. Pertany a un clan acomodat, tots els germans estan ben situats i no necessiten la fama de ningú per guanyar diners. Recordem que era germana de Jorge Lozano, un catedràtic mort que era una eminència al món del periodisme.

Lydia Lozano sempre dona la cara

Lydia tindrà oportunitat d'explicar-se i possiblement ho farà a 'Sálvame', tot i que tractarà la notícia amb molta prudència. Per a ella és molt important no plorar a la televisió perquè la seva família es preocupa, però mai no aconsegueix no fer-ho. Tal com ella ha explicat, abans de sortir de casa fa diverses trucades i promet que no s'emocionarà, però després no s'hi resisteix.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano sempre dona explicacions | Mediaset

Lozano no entrarà en detalls privats, però sí que aclarirà els rumors, que cada vegada són més forts. La revista Lecturas assegura que la seva mare ha ingressat «per un problema de salut seriós». Aquest mitjà garanteix que hi ha una «màxima preocupació» i que la família està molt pendent de totes les novetats.

La periodista farà tot el possible perquè la seva mare es recuperi com més aviat millor, sempre han estat molt unides. Sol és igual de presumida que la seva filla i tenen moltes coses en comú, almenys això és el que ha explicat la col·laboradora. Lozano està travessant un moment delicat i l'última cosa que necessita és tenir una preocupació d'aquest estil.

Lydia Lozano rep el suport dels seus

Lydia no està sola, recorrerà aquest camí al costat del marit, el famós arquitecte Charly. També té molts amics, tant dins com fora de Telecinco, que li donaran suport en tot moment. Recordem que Lozano estava vivint un moment convuls a 'Sálvame' perquè l'han acusat de fer intercanvis de parella.

La tertuliana també compta amb l'amor del públic, un públic incondicional que segueix tots els passos. Està disposada a fer qualsevol cosa pels seus fans i ells ho saben, així que ara li tornen el que es mereix.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!