Laura Boyer

Laura Boyer no volia veure a la seva germana Ana per un sorprenent motiu

Laura Boyer i el seu familiar mai van tenir bona relació

Ana Boyer finalment s'ha assabentat dels motius que s'amaguen després de la decisió que va prendre Laura Boyer de no tenir-hi relació. Ara, aquesta coneguda família es troba en el punt de mira per una trista notícia.

I és que, Paloma Barrientos ha anunciat la mort de la filla gran de Miguel Boyer. Així doncs, la germana d'Ana Boyer ha mort als 57 anys a Madrid, encara que això sí, envoltada dels seus quatre fills i de tots els seus éssers estimats.

Ana Boyer en una gala
La germana d'Ana Boyer mor als 57 anys| Europa Press

Ara, i en el moment de donar l'últim adeu a Laura Boyer, tots els focus s'han posat a sobre de la dona del tenista, Fernando Verdasco. Sí, perquè la presència de la 'socialité' al funeral de la seva germana és tot un misteri.

Durant tots aquests anys, la mala relació entre les dues filles del ministre d'Economia i Hisenda mort no ha estat un secret per a ningú. Però recentment, han sortit a la llum els motius que van portar la Laura a no voler tenir cap mena de contacte amb la seva germana, Ana Boyer.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Laura Boyer tenia els seus motius

Ana Boyer ha esdevingut el centre de totes les mirades després de la mort de la seva germana, ja que la seva assistència al funeral ha estat una de les grans incògnites de l'actualitat.

Ara, i amb aquest tema sense resoldre, la trista mort de Laura Boyer ha portat actualment una reveladora entrevista que li va concedir a la revista Lecturas fa uns anys. En ella, la filla gran del polític va revelar els veritables motius que s'amagaven després de la nul·la relació que mantenia amb Ana Boyer.

Laura Boyer vestida de negre
Laura assenyala directament la mare d'Ana Boyer | Europa Press

Aquestes declaracions es van produir fa sis anys, pocs dies abans del casament de la seva germana amb Fernando Verdasco. En aquell moment, Laura va decidir parlar amb aquesta capçalera sobre la raó per la qual la 'socialité' havia decidit no convidar-la al seu enllaç matrimonial.

Segons va confirmar Laura, cap membre de la família Boyer va ser convidat a aquest esperat esdeveniment. A més a més, no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'assenyalar quin era el veritable problema entre elles: Isabel Preysler. En aquell moment, Laura no va tenir cap objecció a assenyalar la mare d'Ana de ser la culpable de la nul·la relació que existia entre elles.

«No. És que mai he tingut relació amb ella. La seva mare es va preocupar des de molt petita que l'Ana no ens tingués afecte ni al meu germà Miguel ni a mi», va assegurar la jove, posant el focus sobre Isabel Preysler.

Amb aquestes paraules, la germana d'Ana Boyer va posar damunt la taula un dels problemes més antics d'aquest mediàtic clan. I és que tot apunta que, des que la dona de Verdasco era molt petita, va ser apartada de la família del seu pare.

Però aquesta situació delicada es va incrementar l'any 2014, quan Miguel Boyer va morir a causa d'una embòlia pulmonar. En aquell moment, totes dues van entrar en una guerra complicada per l'herència del seu pare.

Primer pla d'Ana Boyer
Ana Boyer es va enfrontar a la seva germana | Europa Press

Va ser llavors quan Laura Boyer no es va mossegar la llengua i en una xerrada amb el mig LOC va arribar a dir que la Preysler havia deixat «pelat» al seu pare abans de morir. Cosa que, segons sembla, no li va agradar gens a Ana Boyer i que va acabar per obrir una bretxa molt més gran i profunda entre ella i la seva germana gran.

No obstant això, la mala sintonia que hi havia entre aquestes dues conegudes dones, la filla petita de la reina de corsmanté una relació molt bona amb tots els seus germans per part de mare. Especialment, Ana Boyer sempre s'ha sentit molt unida a Tamara Falcó.