Laura Escanes celebra el Cap d’Any en pijama

La ‘influencer’ va compartir una instantània on explicava que, enguany, la celebració de l’entrada del 2019 havia tingut lloc a casa seva i «amb la millor companyia»

Cada vegada que fa una publicació, Laura Escanes incendia les xarxes. La ‘influencer’ aixeca passions i enveges a parts iguals, motiu pel qual els seus comptes d’Instagram i Twitter s’omplen de comentaris amb gran celeritat. Ara, ha sorprès tots els seus seguidors en compartir una fotografia durant la nit de Cap d’Any, i no precisament perquè portés un vestit magnífic o, per contra, un d’horrorós. De fet, el que ha cridat l’atenció de la instantània és que  la jove ni tan sols s’havia tret el pijama per donar la benvinguda  de l’any 2019.

Un any meravellós per Laura Escanes

Laura Escanes ha posat punt final a  un any que, sens dubte, li resultarà difícil d’oblidar gràcies a totes les novetats i coses meravelloses que li han passat. Així mateix, en els últims mesos la jove ha reprès la seva carrera  de Periodisme, ha   llogat una mansió amb el seu marit Risto Mejide i, el més important, ha tret a la llum el seu primer llibre, anomenat ‘Piel de letra’.

Per tant, tot feia presagiar que  l’acomiadament d’un any tan perfecte hauria d’estar protagonitzat per una gran festa, ja que seria la millor manera de tancar l’últim capítol d’un 2018 en el qual la jove ha vist com la vida li canviava a millor. Però res més lluny de la realitat.

La jove va celebrar el Cap d’Any a casa i en pijama

La nit del 31 de desembre, Laura Escanes sorprenia tothom en compartir una instantània al seu ‘Stories’ d’Instagram on apareixia en pijama. Un fet que no hauria resultat del tot sorprenent si no fos perquè la ‘influencer’ va fer públiques les seves intencions de restar així tota la nit, dinamitant qualsevol opció de veure-la lluint, com sempre, les seves millors gales.

Laura Escanes sorprenia els seus seguidors compartint aquesta instantània al seu 'Stories'
Laura Escanes sorprenia els seus seguidors compartint aquesta instantània al seu 'Stories' | Instagram

 

«Aquí una que celebra el Cap d’Any a casa, en pijama, amb formatge i vi... I la millor companyia (i després el raïm, és clar)». Aquestes eren les paraules que acompanyaven la fotografia de la dona de Risto Mejide, la qual també deixava clar que estava ben satisfeta amb aquesta iniciativa: «Per a mi, no hi ha un pla millor»,  exclamava Escanes.

Amb tot, la jove no va voler deixar passar l’ocasió de tenir un pensament dirigit als seus seguidors, i va acabar el missatge de la següent manera: «Brindem per vosaltres i per aquest 2019».