Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes deixa de dissimular i confessa el que està passant amb la seva filla

Escanes confessa el motiu de l'absència de la filla

Laura Escanes ha d'aguantar molts comentaris a les xarxes socials per ser una influencer 'top' des de fa anys. No és la primera vegada que Laura esclata en llegir certs comentaris que li deixen al seu mur o bé de manera privada a les seves històries d'instagram. I ha tornat a passar quan li han preguntat per la filla.

Al seu compte d'Instagram, Laura Escanes es caracteritza per ser el més transparent possible. I a vegades ha de sortir el pas d'alguns missatges que l'acusen de no atendre la filla. La veritat és que això és una cosa que no ha tolerat mai des que va tenir a Roma.

Però sobretot, li molesten aquells comentaris que li estan arribant des que ha trobat l'amor amb Álvaro de Luna.

Laura Escanes
Laura Escanes ha explotat en les xarxes socials. | Europa Press

Uns cometaris que tenen a veure amb les cures de la seva filla, cosa que la treu de polleguera.

Laura Escanes diu prou després del comentari d'un seguidor

La veritat és que l'ex de Risto Mejide ha tingut unes últimes setmanes carregades de viatges. Per exemple, el que va fer amb el seu noi per Mèxic i les romàntiques vacances que va gaudir a les illes Maldives.

Ara, ja ha tornat a Espanya i ha decidit seguir passant-ho bé en un ambient hivernal com és el de l'estació d'esquí de Formigal.

Amb tot, Álvaro de Luna havia de fer front a un compromís professional als Pirineus, i Laura Escanes l'ha acompanyat. De passada, ha estat uns dies allà amb ell perquè tot se li faci més suportable.

La influencer explica detalladament per què no està amb la seva filla Roma

Concretament, Álvaro va cantar a 'Nevalia' el passat dissabte 11 de febrer i allà vam poder veure Laura Escanes gaudir de valent amb ell. Ella ha compartit puntualment tot el que ha fet a Formigal durant els darrers quatre o cinc dies.

En aquests casos en què la parella trenca i la custòdia és compartida, com la filla que tenen en comú Risto i Laura, la noia rep crítiques. I tot per passar tant de temps amb el seu nou xicot i no amb la seva filla Roma.

«I la teva filla? Que te la cuidi un altre, no?», li ha escrit un seguidor en privat. Cosa que ha fet enfadar moltíssim a Laura Escanes. 

«Custòdia compartida en diuen», sentencia Escanes

«No hauria de donar explicacions, però em bull la sang cada vegada que llegeixo comentaris així perquè no es pregunta mai això a un home. La meva filla té pare i tenim la meravellosa sort de poder passar el mateix temps amb ella tant ell com jo. Custòdia compartida en diuen», ha dit la catalana.

Fotomuntatge de Risto Mejide i Laura Escanes.
Risto Mejide i Laura Escanes. | CatalunyaDiari

Laura ha estat clara sobre això de publicar el que ella vulgui a les seves xarxes. «És el meu Instagram. Si cada vegada publico menys contingut de la meva filla precisament és per coses com aquestes. El que veieu a Instagram no són les 24 hores de la meva vida», ha sentenciat.

«Però imagino que tota aquesta gent pendent dels meus passos s'haurà adonat que les setmanes que estic amb la meva filla estic més desapareguda per aquí».

«Aquesta setmana no em tocava estar amb la meva filla i què faig? Dic que no a tots els plans que tingui? No fos cas que la gent em vegi pel carrer sense la meva filla. Em quedo a casa plorant? Collons. Sembla mentida que encara haguem d'aguantar aquests comentaris», tancava l'assumpte una Laura Escanes molt enfadada.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp