Muntatge amb Álvaro de Luna amb rostre neutre i Laura Escanes somrient amb un jersei de coll alt blau

Laura Escanes publica una espectacular foto amb indirecta a Álvaro de Luna

Laura Escanes envia un missatge sobre la seva relació amb Álvaro de Luna a la seva última i suggerent publicació

La ruptura de Laura Escanes i Álvaro de Luna ha tornat a estar en boca de tothom amb l'estrena de l'última cançó del cantant andalús. L'intèrpret de Todo Contigo publicava aquestes setmanes el seu nou tema, Suerte, on llançava diverses indirectes a la influencer.

Ara bé, Laura ha reconegut que no volia avivar cap polèmica, i ha anat amb molt de compte a l'hora de pronunciar-s'hi. Això sí, el seu darrer moviment en xarxes no ha passat desapercebut.

La catalana ha publicat una fotografia incendiària, sense roba, del seu viatge de fa un any a les illes Maldives. Però el que és significatiu és que es tracta del primer viatge que va fer amb Álvaro de Luna. Les xarxes socials no han passat per alt aquest detall.

Laura Escanes recorda el seu primer viatge amb Álvaro de Luna

L'últim tema d'Álvaro de Luna aconseguia tornar a posar el focus sobre Laura Escanes i la seva història d'amor, que fa uns quants mesos que està trencada. Entre algunes de les indirectes que deixa anar l'artista a Suerte estan "et vaig donar el meu cor i el vas posar en venda" o "cansat de les teves mentides i el que inventes".

Laura Escanes a la primera promo de La Travessa, el seu nou programa de TV3
Laura Escanes acapara les mirades després de la seva darrera publicació | 3Cat

Davant d'això, Laura reaccionava també a les seves xarxes sòcies: "Mira que jo estava tan tranquil·leta", ironitzava. D'aquesta manera, la jove deixava clar que no tenia cap intenció d'alimentar polèmiques i opta per seguir amb la seva vida sense parlar d'Álvaro.

Tot i això, ara la influencer ha volgut recuperar una instantània per rememorar com estava fa un any. I és que, el 2023, Laura es trobava de viatge romàntic a les Maldives amb Álvaro de Luna.

La influencer ha compartit una sensual fotografia prenent el sol al país tropical. A més, ho feia acompanyant-la d'una reveladora frase: "Fa un any just era a la glòria", compartia.

La Laura ha volgut recordar aquest moment de pau i tranquil·litat, però que, irremeiablement, també apunta cap a la seva relació amb Álvaro de Luna. Encara que, és clar, no hi ha hagut esment directe cap a això.

Storie de Laura Escanes a Instagram estirada en una hamaca damunt del mar nua
Laura Escanes recorda el seu viatge a les Maldives amb Álvaro de Luna | Instagram, @lauraescanes

Álvaro de Luna trencava el seu silenci

Alhora, el cantant sevillà segueix immers en la promoció de la seva última cançó, i no dubta a mostrar-se molt pròxim amb els mitjans. L'artista reconeix que sí que entén tot l'enrenou que s'ha creat després de la publicació de Suerte. "Crec que al final fer servir això d'haver fet un 'Shakirazo' ho puc arribar a entendre, perquè ha estat molt sonat", revelava a Europa Press.