Fotomuntatge de Núria Marín i el plató de 'Socialité'

Núria Marín trenca el silenci i parla clar després de la seva sortida de Telecinco

Núria Marín acabava el seu camí televisiu a Telecinco després d'acomiadar 'Socialité' a principis d'any

El passat 1 de gener, Núria Marín es va acomiadar de Socialité, format que havia presentat els últims anys amb María Patiño. Després dels darrers canvis de la cadena, les dues periodistes es quedaven fora del programa, i María Verdoy prenia el relleu.

Ara, unes setmanes després, Núria ha trencat el silenci i s'ha pronunciat sobre el moment actual que està passant. La periodista catalana ha assegurat a la revista Pronto que “em va molt bé”. A jutjar per les seves paraules, sembla que no falten els projectes després de la seva abrupta sortida de Telecinco.

Núria Marín parla del moment que travessa després de sortir de Telecinco

"M'emporto moltíssim amb mi. És el moment de deixar anar, de vegades s'ha de deixar anar per poder agafar i dir-vos a tots que em tindreu per al que necessiteu", així s'acomiadava de Socialité.

Nuria Marín presentant Socialité
Nuria Marín parla sobre la seva situació actual | Mediaset

La periodista s'acomiadava del format que li havia donat tant i no dubtava a llançar un esperançador missatge. "Aquest programa neix a partir de Cazamariposas. I les papallones el que fem és volar i jo només puc dir que gràcies i que 'a una altra cosa papallona''', compartia amb els espectadors.

Des d'aleshores, Núria no s'ha pronunciat sobre la sortida de Telecinco fins ara. A través de la revista Pronto, la tiktoker ha confessat com es troba ara mateix en l'àmbit professional.

Tot i que ja no està vinculada a Telecinco, Núria segueix amb molts projectes a la televisió, concretament a TV3. Així ho ha confessat a la revista Pronto: "Treballo en els programes Está pasando i Low cost. Tinc el meu propi podcast, que es diu Puro salseo, i em moc molt com a “tiktokera”. Em va molt bé".

En els darrers temps, Núria ha aconseguit convertir-se en una de les tiktokers de cor més famoses i amb més seguidors. La periodista ha sabut treure un gran partit a la plataforma. Per això, el seu final a Socialité no ha estat un cop dur a escala professional, ja que "ho compaginava amb altres treballs".

Núria Marín parla sobre María Verdoy

En aquesta entrevista, Núria també ha tingut unes paraules cap a María Verdoy. Lluny del que pugui pensar la gent, totes dues es porten molt bé. "Tenim molt bona relació, hem treballat juntes, la conec bé i li desitjo el millor", ha apuntat a Pronto.

Posat de Nuria Marín somrient
Nuría Marín està centrada en altres projectes | Mediaset

Núria continua amb tots els seus projectes, tant dins com fora de la televisió, i té clar que no es quedarà "estancada". "L'important ara és seguir diversificant-me i aprenent noves maneres de comunicar. I seguir endavant sense mirar enrere", ha confessat.