Primer pla de Susanna Griso mirant a càmera i somrient en un photocall

Susanna Griso se sincera i parla obertament de la relació que tenia amb la seva mare

Suanna Griso, molt sincera, ha parlat sobre com va ser d'important la seva mare a la seva vida i de com la va marcar el seu caràcter

Susanna Griso es troba en un moment d'esplendor. La vida li somriu tant en l'àmbit personal, com en el professional. La periodista no és gaire donada a sobreexposar-se davant els mitjans de comunicació, encara que, darrerament, s'ha obert com mai abans.

Aquesta setmana, Susanna Griso se sincerava sobre el seu divorci i com va ser de complicat. Ara, en la seva última aparició davant els mitjans de comunicació, Susanna ha parlat sobre com era d'important la seva mare a la seva vida. La periodista no ha dubtat a l'hora de confessar que “va ser la dona que més m'ha marcat a la meva vida”.

Susanna Griso, molt sincera, parla sobre el vincle amb la seva mare

Suanna Griso acudia aquest cap de setmana a la gala de Las TOP 100 mujeres líderes, on s'ha sincerat sobre la gran etapa professional i personal que viu. En ser preguntada per una dona que hagi marcat la seva vida, sense dubtar-ho, la periodista va fer referència a la seva mare, Montserrat Raventós.

Pla mig de la presentadora d'Antena 3, Susanna Griso, somrient
Susanna posa en valor la figura de la mare | Europa Press

Susanna Griso només ha tingut paraules d'amor i respecte cap a la seva figura materna, que va morir l'any 2017. "És a qui més he admirat tota la meva vida. Tot i ser mare de família nombrosa, va estar al capdavant d'una organització internacional", ha revelat davant dels mitjans.

"La recordo viatjant sempre, parlant idiomes, desplaçant-se pel món. Per mi ha estat el gran referent. Ella sí que va trencar molts sostres de vidre", remarcava Susanna.

Susanna reconeix que la gran tasca i trajectòria de la seva mare la va marcar molt a la seva vida. "Em comparo amb ella i dic: 'Com m'atreveixo?' Al final, els referents són els que et marquen la pauta, a mi la meva mare em va fer somiar d'allò més bé", ha explicat.

Susanna Griso, en un gran moment professional

Ara mateix, la televisiva gaudeix del suport i afecte del públic. La periodista ha aconseguit convertir-se en una de les grans cares de la televisió i Espejo público continua collint èxits. Sobre aquest gran moment professional, Susanna també tenia unes paraules.

"Arriben molts i moltes, però mantenir-se és el que fa això més difícil. És el que més admiro. Sobretot aquells que es mantenen després de dilatades trajectòries", confessa. Molt sincera, Susanna Griso manté que "possiblement, tant personalment com professionalment, estic un moment molt dolç".