Muntatge amb plató de televisió de fons, Laura Fa amb americana rosa i cara de disgust i cercle vermell amb persona desenfocada

Laura Fa parla sense pèls a la llengua: el famós del qual no vol ni sentir parlar

La periodista catalana ha assegurat al programa Col·lapse que no entrevistaria mai aquest famós. Per què?

Si parlem de la periodista del cor que més dades va donar sobre, per exemple, la ruptura entre Shakira i Piqué, aquesta és Laura Fa. Des que es va conèixer l'incident pel qual l'exfutbolista del Barcelona, Dani Alves, és a la presó, la periodista ha anat revelant informació sobre el cas.

"Utilitza la premsa per blanquejar i revictimitzar"

Dani Alves va ser acusat, l'any passat, d'agressió sexual a una noia en una discoteca de Barcelona. Ara, roman a la presó, mentre que, sovint, està sota el focus mediàtic.

L'altre dia, la periodista catalana va visitar el programa Col·lapse de 3Cat. Entre els temes sobre els quals es van reflexionar, va sorgir el de Dani Alves. "Jo no entrevistaria mai Alves. Crec que no té cap interès el testimoni d'un presumpte delinqüent que utilitza la premsa per blanquejar i revictimitzar", va assegurar Laura Fa.

Després d'aquesta declaració, una de les col·laboradores del programa li va llançar una pregunta clau: "Llavors, no entrevistaries cap presumpte delinqüent de cap mena?" I ella va respondre: "Jo, d'aquest tipus de delictes, no".

A la xarxa social X (abans Twitter) es va generar un debat, en què la majoria d'usuaris no recolzaven i discrepaven de les paraules de Laura Fa. "Una dona que precisament es dedica a parlar de les vides dels altres i que no interessen a ningú. Quina cara més dura", "Millor només 1 versió! Sempre! Regla bàsica del periodisme: 1 sola versió".

Dues publicacions a X d'usuaris que no estan d'acord amb les declaracions de Laura Fa
Els usuaris van generar comentaris després de les declaracions de Laura Fa | X

Laura Fa mai ha donat suport a Dani Alves

Quan aquesta presumpta agressió va sortir a la llum, Laura Fa no va trigar a manifestar la seva opinió a les xarxes socials. Va ser a X on la periodista afirmava de manera contundent els pensaments i la ideologia de Dani Alves.

Un missatge on garanteix el suport de Dani Alves a Bolsonaro, un polític de la ultradreta. Tot i això, hi va haver internautes que se la van tirar a sobre per considerar que el suport a aquest personatge públic no significa que sigui culpable del delicte. Per això, comentaris com “Quina presumpció d'innocència” i “El teu comentari és una mica estúpid! Barrejar xurres i menines és el teu eh”.