Muntatge de la reina Letizia i Bad Gyal somrient amb unes converses

La sorprenent conversa privada que va mantenir Bad Gyal amb la reina Letícia

L'artista catalana ha aconseguit convertir-se en la reina de la música urbana, fins i tot arribant a rebre un premi a la trajectòria de la mà dels reis d'Espanya

En els darrers temps, Bad Gyal ha aconseguit convertir-se en una de les artistes més aclamades del panorama musical, tant dins com fora d'Espanya. Als 26 anys, la vilassarenca acumula més de 10 milions d'oients a Spotify, i avui publica el seu nou àlbum que ve disposat a trencar les llistes d'èxits.

Ahir a la nit, durant el seu pas per El Hormiguero, Alba, que és el seu nom real, es va sincerar sobre el gran moment personal que està travessat ara mateix. Però, a més, també va parlar del premi que va rebre el 'Talent jove internacional' el mes de setembre passat.

La cantant de Chulo va rebre aquest guardó de la mà de Felip VI i Letícia. Ella mateixa va revelar temps després com va ser aquesta trobada més propera amb Letícia i la xerrada privada que van mantenir.

Bad Gyal va explicar com va ser la seva trobada més propera amb Letícia

La presència de Bad Gyal als premis de La Vanguardia va ser molt sonada d'aquella primera edició. El seu estilisme trencador va copar molts titulars, però encara més la salutació que va tenir amb els reis d'Espanya. L'artista i productora es va saltar el protocol i va saludar primer Letícia, però va ser per un motiu de pes.

Bad Gyal saludant Felip VI i la reina Letizia als Premis La Vanguardia
Bad Gyal va rebre un premi de la mà dels reis | GTRES

"La vaig saludar primer perquè havia passat molt de temps parlant amb ella", va confessar. I és que, abans del lliurament, Bad Gyal i Letícia van tenir una xerrada on van arribar a congeniar molt. Segons va assenyalar en una entrevista per a YouTube, i tal com va recordar ahir a la nit a El Hormiguero, "vaig tenir una conversa natural, personal. Vaig connectar amb ella".

La catalana va assegurar llavors que va ser una conversa “de dona a dona": "Vam parlar de moda, de música...". A més, va reconèixer haver sentit molt bon feeling amb ella: “Hi havia una energia entre nosaltres, com que ja ens coneixíem una mica”, va assegurar.

Bad Gyal, disposada a conquerir la indústria musical

La cantant llança avui el seu nou disc, La Joia, que apunta a ser un dels discos més escoltats d'aquest 2024. Aquest àlbum reafirma Bad Gyal com tota una icona de la música dancehall. Darrere seu, l'artista acumula diversos discos de platí i or, i la seva llista de concerts programats fora del nostre país no deixa de créixer.

Sense cap dubte, Bad Gyal es troba al cim de la seva carrera i està disposada a consagrar-se com una de les artistes més importants de l'escena urbana actual.