Muntatge de fotos de primer pla de Susanna Grisoo somrient i, al costat, una imatge del seu ex, Carles Torras, amb cara seriosa

Susanna Griso obre el seu cor i parla sobre la seva separació amb Carles Torras

La presentadora, que no és gaire donada a sobreexposar la seva vida privada, s'ha sincerat sobre el seu divorci amb Carles Torras

Susanna Griso porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació i a estar sota el focus mediàtic. Tot i això, la presentadora d'Espejo público sempre intenta ser molt discreta i hermètica pel que fa a la seva vida privada. Aquesta vegada, la periodista s'ha sincerat amb Pilar Vidal al seu pòdcast, obrint el seu cor i parlat sobre la seva complicada separació amb Carles Torras.

Susanna Griso se sincera com mai i parla del seu difícil divorci

Després de 23 anys de matrimoni i tres fills en comú, Susanna Griso i Carles Torres donaven per finalitzada la seva història el 2020. Des de llavors, la presentadora ha preferit no parlar gaire sobre el tema, sobretot per l'afecte i la bona relació que encara conserven.

Plànol curt de Susanna Grisoo i Carles Torres veient el Mútua Madrid Open el 2019
Susanna Griso i Carles Torras van estar més de dues dècades | Europa Press

En la visita al pòdcast de Pilar Vidal, Susanna se sincerava en rememorar com va ser el seu matrimoni amb ell. "Vaig pensar que sempre hi seria. És el pare dels meus fills, a qui vull molt i que jo havia de cuidar i em vaig proposar cuidar-lo", revelava.

La presentadora reconeix que, malgrat trencar el matrimoni, tots dos mantenen una gran relació. "També va ser perquè nosaltres érem un molt bon equip com a parella i llavors també hem intentat ser bon equip quan ens hem separat", ha confessat.

Tot i això, Susanna Griso assegura que tot va ser molt complicat, ja que va ser dolorós deixar una persona amb qui havia compartit tant: "Jo no vaig viure el divorci amb ràbia. Ho vaig viure amb dolor perquè és un projecte que acaba. Però em vaig dir que el que em quedava era un afecte immens. Al final és una persona amb qui has compartit molts anys", assegurava.

Susanna parla sobre com se'n van assabentar els fills

La presentadora volia portar-ho tot amb molta discreció, encara que Semana es va avançar i va publicar la notícia a la portada a finals de desembre del 2020.

Susanna Griso presentant Mirall Públic aquest dimarts 17 d'octubre a Antena 3
Per a Susanna va ser molt dur que la notícia fos filtrada per la premsa | Atresmedia

"Jo vaig intentar ser molt discreta, ho sabien molt poques persones del meu entorn. Tot va sortir el 24 de desembre en una portada d'una revista. Aquell dia anava a Barcelona i no els havíem dit res a la meva família política i va ser duríssim que s'assabentessin d'aquesta manera", ha revelat.

Per a ella era molt important poder-ho explicar bé als seus fills, sense que s'assabentessin de forma abrupta, però no va poder ser. "El que més em preocupava era el tema dels meus fills. Era un moment difícil perquè la meva filla estava als Estats Units i mai saps com dir-ho", llisca a la seva entrevista.