Primer plànol de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions a Telecinco

Sandra Barneda parla més clar que mai sobre com és ella a l'amor

Sandra Barneda deixa entreveure com actua en l'amor en parlar sobre 'La isla de las Tentaciones'

En els darrers anys, Sandra Barneda s'ha convertit en la cara més emblemàtica de La Isla de las Tentaciones. És gairebé impossible escoltar la frase “hi ha més imatges per a tu” sense imaginar-se la cara de la presentadora catalana. Sandra porta al capdavant de sis edicions del reality que tant èxit ha aconseguit a Telecinco en els últims temps.

Ara, en un vídeo recent de TikTok, la televisiva s'ha sincerat sobre el concurs i fins i tot sobre com actuaria ella si participés en La Isla de las Tentaciones. I és que la presentadora no ha dubtat a autodefinir-se a si mateixa com “una drames”. Pel que sembla, Sandra és molt intensa en temes del cor.

Sandra Barneda es confessa sobre com actua en temes de l'amor

Sandra Barneda ha parlat clar sobre com veu el reality més polèmic i intens de la televisió i que presenta des del 2020. A LIDLT hem pogut veure escenes d'allò més rocambolesques, on els participants arriben a actuar de forma desmesurada, deixant emportar-se per les emocions i per la gelosia.

Captura de Sandra Barneda sorpresa a Así es la vida de Telecinco
Sandra Barneda parla sobre com seria ella a La isla de las Tentaciones | Mediaset

Sandra ha volgut mullar-se sobre això i no ha dubtat a revelar com es comportaria ella si participés en el reality. D'aquesta manera, la periodista ha deixat entreveure com és ella a l'amor. A Sandra no li ha tremolat el pols a l'hora d'afirmar que “jo seria pitjor que ells i que elles”.

La també presentadora d'Así és la vida ha donat noms d'alguns antics concursants del programa amb què ha arribat a sentir-se identificada. "Jo seria una drames, seria com Alejandro Nieto, com Adrián Blanch o com Zoe Mbayona", confessa.

La presentadora es defineix més aviat com "una intensa": "Molt canviant, molt ciclotímica. Seria d'aquestes que diuen que no els passa res i, de sobte, metxa curta", assegura al vídeo. Tot i això, ha valorat la valentia dels concursants que s'aventuren a participar-hi. “És tan difícil que els que hi van són uns valents”.

Sandra Barneda, molt feliç i enamorada

La veritat és que, des d'estiu del 2022, Sandra té el cor molt ben ocupat per Pascalle Paerel, exballarina holandesa de la National Opera Ballet. Tot i que totes dues són molt discretes en la seva relació i prefereixen mantenir-la al marge dels mitjans, la seva relació està més que consolidada.

Captura de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions
Sandra té el cor ocupat des del 2022 | Mediaset

Va ser fa poc més d'un mes quan la parella va gaudir d'una escapada romàntica i inoblidable a París. Sandra Barneda travessa una gran etapa tant en l'àmbit personal com professional.