Muntatge amb un primer pla de Juan Ortega posant com a torero, Carmen Otte somrient i una explosió

La confessió de Juan Ortega després de la desbandada a Carmen Otte en el seu casament

Juan Ortega ha reunit prou forces per trencar el seu silenci i donar explicacions

Des que va saltar la notícia de la desbandada de Juan Ortega a Carmen Otte, el torero ha estat en silenci sense parlar amb els mitjans de comunicació, malgrat l'allau mediàtica. Tot i això, ara, després de molt reflexionar-ho, Juan s'ha confessat amb Carlos Herrera sobre el que ha passat.

El destre ha afrontat el gran enrenou que hi ha després de la cancel·lació del casament i ha posat les cartes sobre la taula. En la seva incendiària entrevista, Juan Ortega assegura que "no me'n penedeixo" de la decisió que vaig prendre.

Juan Ortega, més sincer que mai, parla per primer cop

Quan semblava que Juan Ortega no parlaria mai del que havia passat el dia del casament, el destre sorprenia aquesta setmana amb la seva reveladora entrevista amb Carlos Herrera.

Plànol mitjà de Juan Ortega Pardo amb rostre mig somrient
Juan Ortega ha trencat, finalment, el silenci | Europa Press

Tot i que ha reconegut que no va fer les coses com caldria, tampoc se'n penedeix. "Demano perdó per a quan vaig prendre la decisió que vaig prendre. No me'n penedeixo la decisió, però sí de com la vaig gestionar", ha asseverat.

Sens dubte, el gran detonant de la seva decisió dràstica van ser els dubtes. Els pensaments se'n van apoderar, i va acabar prenent la decisió que tots coneixem. "S'han dit moltes coses i la majoria no són certes", sosté.

"El que va passar és que Carmen i jo som dues persones que s'estimen molt, però jo venia arrossegant una sèrie de dubtes que no vaig ser capaç", assegura. Això sí, el destre assumeix que ell ha estat el "responsable" de tot allò que s'ha desencadenat. "No volia ni trair a Carmen ni trair-me a mi", ha revelat a la seva xerrada.

Juan Ortega parla sobre com és la seva situació amb Carmen Otte

Juan també ha llançat una mica de llum sobre la situació que travessa ara mateix amb Carmen Otte. El destre manté que sent "molt afecte i respecte per ella". "Les coses no han seguit per endavant tot i haver lluitat", apuntava.

A més, ha confessat que "jo només sé que ella és una persona a qui estimo molt i no em perdonaria tornar-li a fer mal". Juan ha volgut deixar clar que el que va fer "no va ser fruit d'un moment de ràbia", sinó que era una decisió meditada, però mal executada. "Estava sol a la meva habitació, la primera persona que vaig trucar per dir-li-ho va ser Carmen, després els meus pares i després al capellà", confessa.

Per al destre no ha estat una tasca senzilla concedir aquesta entrevista i enfrontar-se a tot el que s'ha dit i especulat sobre ell.