Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient

L'única persona present al divorci de Cristina i Urdangarin a Barcelona

Aquesta setmana coneixíem la notícia que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina signaven el seu divorci en secret, però no ho feien en presència dels fills

Dimecres passat, la revista Hola! llançava una de les notícies més esperades dels últims mesos: Iñaki i la infanta Cristina signaven el divorci. Han passat molts mesos, i una infinitat d'especulacions, fins que hem pogut conèixer, finalment, la notícia.

L'exduc de Palma i la filla de l'emèrit l'han portat en la intimitat més absoluta. Segons revela la publicació, Iñaki i la infanta Cristina van acudir "sense els seus fills", i amb l'única companyia de l'"advocat de la família". El lletrat va ser l'únic que va ser present a la notaria de Barcelona que es va signar el divorci.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van anar junts a la notaria

En un primer moment, es va plantejar que firmessin el divorci a Ginebra, per així poder evitar filtracions, però, finalment, s'ha dut a terme a la Ciutat Comtal. Tot s'ha intentat portar a la discreció més absoluta. Hola! apuntava aquesta setmana que la firma s'hauria produït a finals de l'any passat, encara que tampoc no descartaven que hagués passat a principis de gener.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La infanta es va veure les cares amb Iñaki a la firma del divorci | Europa Press

La revista assegura que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van anar junts a la notaria, i amb l'única companyia de l'advocat de la família. Encara que els seus fills Juan, Miguel, Pablo i Irene Urdangarin van donar consentiment respecte a les mesures preses, això no van ser presents.

"Van anar junts, sense els seus fills, i amb el seu advocat de família a una notaria de Barcelona, sense que hagi transcendit la data exacta", apunten des de la revista ¡Hola!.

Els nous camins de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

Ara, tots dos comencen una nova etapa a les seves vides. Això sí, cadascun per camins molt diferents. D'una banda, Iñaki Urdangarin continua apostant per la relació amb Ainhoa Armentia.

Muntatge de fotos de la infanta Cristina en primer pla mirant a càmera i en segon pla Iñaki Urdangarin passejant amb Ainhoa Armentia, amb un fons de bitllets de 500 €
Iñaki i la infanta Cristina comencen una nova etapa | catalunyadiari.com, Europa Press, Canva Pro

En els últims temps, la parella ha aconseguit refermar la seva relació, malgrat que els mitjans no els ho han posat gens senzill. Tot i això, Iñaki sembla haver recuperat la il·lusió per l'amor gràcies a l'advocada.

Ara que han signat els papers del divorci, Urdangarin i Armentia podrien fer el gran pas i formalitzar la seva relació. Les últimes informacions assenyalen que això sí que entraria en els plans de la parella.

Tot i això, les intencions de la infanta Cristina ara mateix són ben diferents. La germana de Felip VI no té plans de refer la seva vida sentimental, i encara menys de tornar a casar-se.

Una font assegurava a Hola! que la infanta Cristina "no es tornarà a casar". Aquest ha estat l'amarg sabor de boca que li ha deixat el matrimoni, que no es planteja tornar a repetir l'experiència.