Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Pilar Eyre amb rostre seriós, Iñaki Urdangarin amb rostre seriós i la infanta Cristina amb rostre mig somrient

Pilar Eyre es pronuncia sobre el divorci d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Pilar Eyre no s'ha tallat a l'hora de parlar sobre la manera com s'ha donat la notícia del divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

La notícia del divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina arribava ahir a través de la revista ¡Hola!. Segons la publicació, la firma del divorci es va produir a finals del 2023, encara que tampoc descartaven que passés a principis d'aquest mes.

Tot i això, per a molts periodistes ha estat estrany la manera com s'ha donat la notícia. Pilar Eyre ha estat l'última a pronunciar-se i parlar amb contundència sobre el sonat divorci. L'escriptora ho té clar: la notícia “hauria d'haver ocupat tota la portada”.

A més, Eyre assegura que les intencions de la infanta Cristina eren enviar un comunicat a tots els mitjans, i no només a través dels fulls d'Hola!.

Pilar Eyre, sense miraments, parla del divorci d'Iñaki i Cristina

Parlar de Pilar Eyre és parlar d'una de les periodistes més veteranes en matèria de reialesa. Per això no ha trigat a tractar el tema del divorci d'Iñaki i Cristina. A través del canal de YouTube, la periodista ha desgranat com s'ha dut a terme la publicació de la notícia.

Plànol curt de Pilar Eyre asseguda en un escriptori mentre parla de les seves impressions sobre la Pasqua Militar 2024
Pilar Eyre parla sobre el divorci | YouTube, Pilar Eyre

Segons Eyre, la publicació ha intentat passar de puntetes, sense donar-li la importància que una notícia tan esperada com aquesta mereix. "Aquesta notícia ha aparegut a la publicació preferida de Joan Carles i encara que hauria d'haver ocupat tota la portada, només ho ha fet en una petita part", sosté.

Pel que sembla, l'emèrit està darrere del fet que només Hola! tingués accés a aquesta informació, ja que la intenció de la infanta Cristina era diferent. "El seu pare va ser qui la va convèncer perquè ho fes a la revista '¡Hola!'". "Com a periodista em molesta, encara que és clar que felicito la revista que ha donat la notícia", confessa Pilar.

La periodista manté que haver emès un comunicat a la resta de mitjans és una cosa que congenia molt més amb l'actitud de la infanta. "Té moltes més facilitats de les que pensem, de manera que la seva idea de donar un comunicat amb la seva manera de ser, hagués estat molt més adequat", revela.

Pilar Eyre parla sobre el futur sentimental de la infanta Cristina

Pilar Eyre tampoc no ha tingut objecció a l'hora de parlar del futur sentimental de la infanta Cristina i també sobre com serà ara mateix la seva vida després del divorci.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
Pilar Eyre parla sobre el nou camí que prendrà la infanta | Europa Press

La periodista assegura al seu canal de YouTube que la infanta "es cuida molt, li agrada molt l'esport i es porta molt bé amb el pare". "Quan vaig parlar amb la nostra amiga li vaig preguntar si la veia amb xicot i ella em va dir que sí que en podria tenir o ja ho tenia", assegura.

A més, Pilar Eyre deixa la porta oberta perquè la infanta pugui tornar a estar oberta a l'amor. "Quan vaig parlar amb la nostra amiga li vaig preguntar si la veia amb xicot i ella em va dir que sí que en podria tenir o ja ho tenia", confessa. Tot i que també ha reconegut que "no sé si serà veritat o m'ho va dir de broma".