Muntatge amb Mireia Oriol i cercle vermell amb Eloi Vila i cotxe d''Al Cotxe'

Qui és Mireia Oriol, la convidada d'Eloi Vila a 'Al Cotxe' aquest dijous?

Mireia Oriol, la jove actriu que ha estat la protagonista d'algunes de les sèries més reconegudes del nostre país

Avui, a les 23:40, Al Cotxe! compta amb una convidada molt especial: Mireia Oriol. És una jove actriu reconeguda en l'àmbit nacional, que no ha deixat de sorprendre pel seu talent i versatilitat al món del cinema.

Gràcies al seu carisma i capacitat, ha pogut interpretar diversos personatges durant la seva carrera professional. Al programa d'avui, Mireia Oriol explicarà com va ser el canvi de passar de ser model a actriu, entre moltes altres coses.

Qui és l'actriu Mireia Oriol?

Mireia Oriol, una jove de 27 anys que, per la seva gran vocació pel món del cinema, ha fet que la puguem reconèixer en una gran varietat produccions audiovisuals, com per exemple, sent la protagonista a la sèrie de Netflix Alma, o a la catalana La mirada de la Fiona.

El 2009, Mireia Oriol va debutar al cinema amb la seva aparició a la pel·lícula ESO Entitat Sobrenatural Oculta, encara que la primera de gran prestigi on la vam poder veure va ser El Pacto, juntament amb Belén Rueda.

Una noia que va començar sent model, ha esdevingut una de les actrius amb els papers més importants de sèries i pel·lícules del nostre país. Un salt que no li ha estat gens fàcil a causa de l'autoexigència.

Serà la convidada d'avui d'Al Cotxe!

Aquesta nit, la protagonista d'Al Cotxe! serà Mireia Oriol. Eloi Vila ha tingut el plaer, durant sis anys, d'entrevistar persones de totes les àrees i professions. Avui podrem gaudir d'un trajecte amb cotxe amb l'Eloi i la Mireia xerrant sobre tota classe de temes.

Gràcies a la complicitat entre tots dos, els espectadors podran descobrir, a partir de les 23:40, allò que s'amaga darrere de Mireia Oriol. Experiències i vivències que no deixen indiferent ningú.