Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarin; totes dues apareixen caminant pel carrer i amb sembrant seriós

L'últim moviment d'Irene Urdangarin amb Ainhoa Armentia que ho explica tot

Irene Urdangarin segueix sense acostar postures del tot amb l'actual parella del seu pare

La relació entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia s'ha consolidat a poc a poc els darrers anys. Tot i que pocs apostaven per la seva relació, la veritat és que l'amor ha triomfat. Malgrat això, l'exduc de Palma ha fet passos de plom a l'hora d'introduir el seu actual els seus fills.

Aquesta setmana coneixíem la notícia que Iñaki i la infanta Cristina ja havien signat el divorci, cosa que afavoreix un acostament entre els seus fills amb Armentia. Tot i això, sembla que els fills d'Iñaki no tenen gaire clar prendre aquesta decisió, especialment Irene.

L'últim moviment de la filla menor de l'exjugador d'handbol ha estat molt revelador. Segons Sandra Aladro, Irene va decidir quedar-se a dormir a casa de la seva àvia quan va anar a Vitòria per l'aniversari d'Iñaki, en lloc de quedar-se a casa del pare amb Ainhoa. Això explica la postura que ha pres Irene i és que sembla que la noia prefereix marcar les distàncies amb l'advocada.

Irene Urdangarin no coneix Ainhoa Armentia

Sens dubte, els quatre fills d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van ser els grans damnificats de la separació, però, especialment, Irene Urdangarin. A la noia, la notícia que els seus pares havien trencat i, sobretot, que el seu pare havia començat un nou affaire, la va agafar totalment per sorpresa.

Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarín
Irene Urdangarin marca distàncies amb Ainhoa | catalunyadiari.com

Ella ho va passar realment malament, ja que en aquell moment residia a Ginebra i segons es va explicar al seu moment, Irene va estar distanciada del seu pare en els mesos posteriors. Finalment, la infanta Cristina va promoure un acostament per rebaixar les tensions.

Des d'aquell moment, Iñaki ha tornat a tenir una forta i sòlida relació amb els seus fills, encara que segueixen sense conèixer la seva actual parella, llevat de Pablo, que sí que l'ha conegut.

Va ser el 15 de gener passat quan els fills de la infanta Cristina posaven rumb a Vitòria per celebrar el 56 aniversari del seu pare. Molts podrien pensar que era l'ocasió perfecta perquè Iñaki fes la presentació de la seva parella als fills, però no va ser el cas.

Sandra Aladro revelava a Vamos a ver que, per tal de marcar les distàncies, en el viatge a Vitòria, Irene va optar per quedar-se a casa de la seva àvia, Claire Liabaert. Un moviment molt revelador i que deixa molt clara la seva posició amb Ainhoa.

Pablo Urdangarin sí que va conèixer Ainhoa

Com hem esmentat anteriorment, la revista Hola! destapava fa unes setmanes que Pablo havia conegut Ainhoa Armentia. Va ser durant un dels partits d'handbol del jove, i el matx va ser molt imprevist. Tot i això, el jove també ha estat molt hermètic cada vegada que ha estat preguntat per Ainhoa Armentia.

Pablo Urdangarin amb rostre seriós després de ser preguntat pel recent divorci dels seus pares al mig del carrer
Pablo és l'únic fill d'Iñaki que sí que ha conegut Ainhoa | Europa Press

Pablo respecta les decisions del seu pare i prefereix no pronunciar-s'hi públicament.