Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, tots dos somrients

Iñaki Urdangarin té un gran motiu per estar content més enllà d'Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin afronta una nova etapa plena de projectes, tant en l'àmbit personal com professional

Iñaki Urdangarin és oficialment un home divorciat. La setmana passada, la revista ¡Hola! va ser l'encarregada de confirmar la notícia que tothom esperava. De fet, l'exduc de Palma i la infanta Cristina van signar els papers del divorci a finals de l'any passat, no aquest 2024.

Ara, una nova etapa comença a la vida d'Iñaki Urdangarin, que ja viu amb la seva nova il·lusió: Ainhoa Armentia. Però, a més, recentment ha tingut moltíssima sort. I és que Urdangarin ha trobat una feina molt ben remunerada, que li permetrà mantenir el seu nivell de vida.

Iñaki Urdangarin comença una nova etapa amb nova feina

El divorci d'Urdangarin i la infanta Cristina era un fet que s'esperava que tingués lloc des de l'estiu de l'any passat. Hem hagut d'esperar mesos, però finalment la signatura dels papers ha tingut lloc, amb molts canvis pel que fa a les condicions.

Iñaki Urdangarin assegut en unes grades amb unes ulleres i una bufanda
Iñaki fa mesos que té una nova feina, ben remunerada | GTRES

Iñaki no rebrà la pensió de 25.000 euros que tothom comentava, però no li suposarà cap problema. L'exduc de Palma compta amb un bon lloc de treball com a "assessor del departament jurídic dins d'una important empresa de l'IBEX 35". Va ser Juan Luis Galiacho qui va afirmar això, a més d'assegurar que el rei emèrit estaria darrere aquesta decisió.

El periodista ja va comentar fa uns mesos que "la firma del divorci" depenia d'un detall fonamental. Finalment, el detall ha resultat ser "que Urdangarin tingués una feina". Naturalment, no una feina qualsevol, sinó una molt ben pagada, que va començar el passat mes de setembre.

Galiacho va llançar una mica de llum sobre el sou que Iñaki podria estar guanyant. "Un lloc de treball com aquest es cotitza entre 250.000 i 300.000 euros a l'any", va assenyalar.

A més, ha deixat anar que treballaria "amb una persona de l'empresa molt pròxima a Joan Carles". Sens dubte, aquest nou treball us permet reestructurar la seva vida per complet. Un cop de sort en tota regla.

Iñaki Urdangarin, en el millor moment amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia han reforçat la seva relació els últims anys, malgrat que molt pocs apostaven pel seu futur. La parella s'ha mantingut al marge dels mitjans de comunicació i han intentat portar la seva història d'amor de manera molt discreta.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Iñaki Urdangarin comença una nova etapa amb Ainhoa Armentia | Europa Press

L'amor ha triomfat, i cada vegada sonen amb més força els rumors que no tardaran a fer el pas de casar-se. Els pròxims mesos seran decisius per conèixer les intencions de la parella.