Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura escanes amb els cabells curts

Laura Escanes, a l'hospital de Los Ángeles per grip

La 'infuencer' va haver d'anar al centre mèdic quan es trobava de viatge promocional als Estats Units

Laura Escanes ha tornat ha sorprendre a tots els seus seguidors amb una fotografia, però aquesta vegada no per la seva sensualitat o canvi de 'look', sinó per la notícia del seu ingrés hospitalari a la ciutat americana de Los Angeles.

La ‘influencer’ de 22 anys, casada amb el presentador Risto Mejide des del mes de maig del 2017, es trobava en un viatge promocional de la firma de roba ‘low-cost’ Neon Coco, quan va començar a sentir-se malament, indisposició que acabaria amb el conseqüent ingrés al conegut hospital Cedars-Sinai de Los Angeles.

Laura Escanes compartia aquesta foto des d'un hospital de Los Angeles.
Laura Escanes compartia aquesta foto des d'un hospital de Los Angeles. | CatalunyaDiari.cat

 

Les mostres de suport i missatges d’ànims van ser instantanis després que Escanes publiqués una 'story' al seu perfil d'Instagram amb la fotografia a l’hospital fent ús d’una mascareta. Un cop fetes diverses proves mèdiques, els metges van determinar que es tractava d’una grip mal curada, a la que segurament el fred de la ciutat americana no ajudaria gens.

La model no va tardar en tranquil·litzar als seus seguidors, explicant que estava bé, però que havia hagut de recórrer als metges perquè malgrat estar-se prenent medicació, els símptomes de la grip, en lloc de remetre, empitjoraven. És per això que els metges van proporcionar-li una mascareta en veure-la tossir, per facilitar-li la respiració, i van aconsellar-li repòs. 

Ambaixadora de la revolucionària firma Neon Coco

Escanes es trobava de promoció amb 12 ‘influencers’ més a Beverly Hills, el barri amb més glamur de la ciutat americana de Los Angeles, convocada per Neon Coco, marca de la que és ambaixadora i que pretén revolucionar el sector de la moda a Europa amb un nou concepte de distribució que duplica la velocitat d’altres grans firmes com Zara.

Abans de posar rumb als EUA se la va poder veure a la gala People in Red, destinada a recaptar fons per la lluita contra la Sida, amb el seu marit, des d’on també feia una publicació assegurant que ja el troba a faltar abans de marxar, en una mostra més d’amor a la que ens té acostumats la parella. 

El cas és que la jove no ha tornat a parlar de la dolència, pel que probablement està tot controlat, i segueix conquistant la xarxa i exercint influència des d’allà on es troba.