Laura Escanes marxa de Catalunya: el veritable motiu

La 'influencer' ha explicat la raó de la seva decisió a les xarxes

Laura Escanes junto a su marido Risto Mejide
La coneguda parella ha decidit mudar-se a Madrid per temes de feina | GTRES

La relació entre Risto Mejide i Laura Escanes sembla que ja ningú la podrà trencar. A més de ser una de les parelles més conegudes i seguides del panorama espanyol, tenen en comú a la petita Roma amb la qual no podrien estar més feliços.

El seu problema principal és que ambdós treballen moltes més hores de les que voldrien, raó per la qual passen pocs temps a casa amb la seva filla. Si a això li afegeixes que la parella viu a Barcelona i la seva feina sol ser a Madrid, tot es complica encara una mica més.

La causa de la gran mudança

En un dels centenars de viatges que Laura Escanes ha de fer en tren entre casa i feina, la ‘influencer’ ha decidit respondre algunes preguntes dels seus seguidors sobre temes molt variats. D'aquesta manera, ha afirmat que Risto i ella faran el gran pas de mudar-se a una casa molt més gran a Madrid.

Tal com explica Escanes, tant ella com la seva parella viuen a la ciutat comtal perquè la majoria de la família és allà. El problema, però, és que Risto i ella tenen gran part dels seus projectes a Madrid i això fa que hagin de viatjar uns quatre o cinc dies setmanals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenía que dejar esto por aquí Es un regalo ser tu mami. Yo sí que digo uau.

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Per això, Laura Escanes ha trobat la solució al problema i així ho ha anunciat a través de les seves històries d’Instagram: es mudaran a Madrid, a un habitatge més gran, per així passar més temps en família i, sobretot, amb la petita Roma.  «Tot sigui per la família i per estar junts», explicava la ‘influencer’ a les xarxes.

Escanes afirma que ha pres la decisió, principalment, per la seva parella i la seva filla en comú: «No volia que Roma es perdés el fet de poder estar amb el seu pare, ni que ell es perdés estar 4 dies a la setmana sense ella. Jo puc treballar des d’on sigui quan no és presencial, tinc aquesta sort i aquesta flexibilitat amb la meva feina sense que interfereixi als ingressos», relatava la catalana a les seves històries. S'acaba una etapa de la polèmica parella a Catalunya i comença una nova vida a la capital, amb nous projectes professionals que entretindran tant Risto Mejide com Laura Escanes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family first

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el


Comentaris

envia el comentari