Laura Escanes i Risto Mejide

Laura Escanes, sense paraules després d'escoltar la veritat de l'ex de Risto Mejide

Ruth Jiménez, ex de Risto Mejide, ha parlat sobre els començaments de la seva relació

Laura Escanes i Risto Mejide no poden ser més feliços. La parella ha format una preciosa família al costat de la petita Roma i Julio, el fill que el presentador té d'una relació anterior.

No obstant això, d'aquesta part del passat de Risto se'n sap poc o res. I ha estat la seva exdona, Ruth Jiménez, la que ha trencat el silenci sobre això.

Així, ha revelat com és realment el pare del fill quan està en una relació i si són certs els rumors sobre el seu mal geni.

Julio, el petit que tenen en comú Ruth i Risto, ja té dotze anys. I, recentment, l'ex del presentador va voler recordar els inicis de la relació.

Així, no podia evitar emocionar-se mentre repassava imatges de la seva carrera i fins i tot arribava a comparar la seva història amb la dels reis Felip i Letizia.

«Em va veure per la tele i va demanar el meu número», explicava sobre aquella primera espurna que sorgia entre tots dos. Tot i que també culpava Risto i el seu mal humor de la ruptura de la seva relació.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Risto Mejide i Laura Escanes són molt feliços | GTRES

«En aquesta etapa, quan estava a TV3, vaig conèixer el pare del meu fill. Abans que em traieu vosaltres el tema ja ho trec jo directament», apuntava.

«l la història va ser una mica com la Leti i Felipe, que 'la va veure a la tele' i va demanar el telèfon. Jo presentava un programa i ell hauria dit: 'Aquesta la vull', i així va començar la relació», revelava a prop dels començaments del seu romanç.

I respecte a la fama de malhumorat que s'ha guanyat Risto, la seva ex s'atrevia a fer broma:

«Era pitjor! No, és broma, jo estava a la meva etapa d'enamorament, on només veus les coses bones. Em vaig enamorar del pare del meu fill, evidentment», assegurava.

L'ex de Risto Mejide el deixa en evidència

«Em vaig enamorar, vaig veure totes les seves virtuts i, per mi, les segueix tenint com a pare. Les relacions s'acaben i ja està», explicava Jiménez, deixant clar que havien quedat en una bona relació, sobretot pel bé del seu fill.

I fins i tot lloava les virtuts de Mejide: «És una persona molt agraïda i em va ensenyar a sortir criticada de casa. A conèixer-te a tu mateixa, conèixer les teves debilitats i les teves fortaleses».

Anys després d'aquella relació, Ruth i Risto, van trencar el 2014, tots dos refeien les vides al costat d'altres persones. I mentre el presentador presumeix de la seva idíl·lica història d'amor amb Laura Escanes, Jiménez ha recuperat la il·lusió amb el periodista Santiago Tejedor.

Risto Mejide en un plató de televisió
Risto Mejide sempre ha lluitat pel seu fill | GTRES

La veritat és que fa un temps, el presentador de Todo es mentida li llançava missatges enverinats de tota mena a la seva ex, queixant-se de l'escàs temps que podia passar amb el seu fill.

«A mesura que perds dependència, et guanyo una miqueta més. I això em dona esperances de passar més temps amb tu», assenyalava en referència al seu petit.

«Ja no a instàncies d'un conveni, ni d'una sentència, ni dels cops de colze absurds d'una relació que mai va funcionar, el pare és molt més que un règim de visites o d'un xec a final de mes. El pare està allà», insistia defensant el seu dret a estar amb Julio.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma. | Europa Press

«Algun dia coneixeràs la veritat sobre el pare, no la que et van explicar ni la que t'expliquin», prometia emocionat.

Mentre que, per la seva banda, Ruth tampoc no es tallava a l'hora d'atacar el presentador.

«Ell i jo tenim una relació vitalícia perquè tenim un fill. Tenim una bona relació i hi ha respecte, de veritat. Hi ha un espai comú entre tots tres per tractar les coses del nostre fill. Això serà sempre així».

Això, mentre criticava la seva relació amb Laura Escanes. «Ja no em sorprèn res en aquesta vida. Jo què sé, serà la crisi dels 40. És la segona amb 19 anys. Suposo que serà casualitat».