Pla general del presentador Jorge Fernández

Lucía, la dona que ha aconseguit agenollar a Jorge Fernández

Jorge Fernández s'ha rendit als seus peus

Jorge Fernández s'ha quedat completament enlluernat després de rebre a 'la Ruleta de la Suerte' una de les millors concursants de la història del programa. Es tracta de Lucía, una jove estudiant de matemàtiques que ha aconseguit conquerir el mateix presentador i tots els espectadors d'Antena 3.

I això no només pel seu gran carisma i sentit de l'humor, sinó també per la seva gran habilitat i intel·ligència, que han estat les claus de la seva gran victòria. I és que al llarg dels seus més de 15 anys en pantalla, el concurs d'Antena 3 ha rebut una infinitat de participants procedents de tot arreu d'Espanya.

Com que es tracta d'un format d'emissió diària en què participen tres concursants per programa, són moltes les persones que hem pogut veure girant la ruleta. Encara que només uns quants són capaços de sorprendre'ns a causa de la seva brillant capacitat per resoldre els panells.

Un concursant de 'La Ruleta de la Suerte' va deixar tothom bocabadat
'La Ruleta de la Suerte' porta més de 15 anys en antena | Antena 3

Aquest ha estat el cas de Lucía, la concursant que ha fet a Jorge Fernández agenollar-se i rendir-se als seus peus després de resoldre el gran panell final.

Jorge Fernández es rendeix als peus durant 'La Ruleta de la Suerte'

Dijous passat, els seguidors de 'La Ruleta de la Suerte' van viure un dels moments més emocionants dels últims anys. Com és habitual, el programa arrencava amb la presentació dels tres participants que lluitarien per arribar a la prova final i emportar-se l'anhelat cotxe. Sintas, Irene i Lucía ocupaven els seus llocs sense oferir cap pista sobre el que passaria més tard.

Lucía, situada darrere del faristol groc, es presentava com una jove alegre i estudiosa amb ganes d'obtenir uns quants diners per finançar la seva formació.

«Soc estudiant de matemàtiques, però en acabar m'agradaria poder fer la carrera d'astrofísica a les Canàries», deia la noia abans d'afegir que li encantava viatjar i tocar l'ukulele.

Després de les presentacions, el joc va començar i ja des del principi la jove va deixar molt clar que guanyaria. Sí, perquè va arrasar els seus rivals com poques vegades hem vist, fent un programa gairebé perfecte després de resoldre tots els panells menys un.

L'últim el va resoldre tot i tenir zero euros al marcador. No volia esperar a jugar la gran final i els 4.394 euros que ja tenia sota la seva mànega semblaven suficients per passar a la darrera fase.

Jorge Fernández al·lucina: resol el panell final i s'emporta 12.000 €

Ja a la gran final, s'enfrontava a una prova força complicada. Tot i que tenia l'avantatge de comptar amb l'ajuda d'una consonant extra, van ser molt poques les lletres inicials que van aparèixer al panell.

Com sempre, el programa li va donar la 'R', la 'S', la 'F', la 'Y' i la 'O', de les quals només hi eren presents una 'R' i una 'Y'.

Imatge de Jorge Fernández agenollant-se a Lucía, concrusant de La Ruleta de la Suerte
Jorge Fernández es va agenollar davant la guanyadora després de resoldre el panell final | Atresmedia

«És dur», deia la noia observant amb molta atenció. «Com t'han vist tan llesta, tan llesta, han dit: 'Segur que l'encerta amb dos'», feia broma Jorge Fernández.

Amb dues lletres a la pantalla, Lucía havia de pensar molt bé la seva elecció. La 'N', la 'L', la 'P', la 'A' i la 'T' van ser les seves triades i li van donar molt bona sort. La seva vocal va aparèixer cinc vegades al panell i les consonants 'P' i 'N' també estaven repetides.

Tot i que disposava de deu segons per resoldre correctament la prova, la jove no va trigar ni tres segons a llegir la frase amb contundència i sense titubejar. «Arpia Papua —coneguda com a l'àliga de Nova Guinea— i Nova Guinea», assenyalava per desxifrar un panell que tenia com a pistes les paraules au i illa.

La resposta era correcta i el plató va esclatar de joia. «I tant que sí! Ho ha fet», exclamava Jorge Fernández mentre s'agenollava davant els peus de la concursant i lloava la seva gran habilitat.

«T'han sobrat set segons, així que podies haver resolt tres panells més com aquest de difícils», deia Jorge Fernández ja dret.

Finalment, Lucía s'emportava un total de 12.394 euros després de sumar els 8.000 euros guanyats al panell final. Una quantitat amb la qual ha canviat Canàries pels Estats Units per estudiar astrofísica.