Primer pla de la princesa Elionor

L'operació estètica a la cara que posa en un gran compromís a la princesa Elionor

La princesa Elionor no pot creure els diners malbaratats a casa seva en retocs estètics

La princesa Elionor està cridada a ser la flamant hereva de la Corona Espanyola. Déu vulgui que sigui d'aquí a molts anys, però els seus pares, els reis Felip i Letícia ja han començat a aplanar-li el camí.

En aquest camí cap a la corona s'estan trobant pedres, roques i fins i tot monòlits que intenten apartar a cop d'anar allunyant persones i polèmiques del nucli de la institució.

Mentrestant, Elionor es troba en la seva etapa formativa, centrant-se en la seva preparació per ser una excel·lent princesa avui, una magnífica reina demà. Així, la futura hereva al tron es troba cursant Batxillerat Internacional a l'Atlantic College d'UWC, a Cardiff.

Felip, Letícia, Elionor i Sofia posant a càmera, tots amb mascareta
La família Reial al complet, la princesa Elionor, els seus pares i la seva germana | GTRES

Els resultats acadèmics d'Elionor són excel·lents i la seva adaptació al Regne Unit ha estat també exemplar. Tot i que Elionor hi viu i estudia, alhora està molt pendent de tot el que passa a Espanya, així com del que va passar abans que el seu pare rebés la corona de Rei d'Espanya.

La princesa Elionor al·lucina amb els diners destinats per a tractaments facials

Elionor s'ha quedat de pedra en assabentar-se de la dinerada que el seu avi Joan Carles s'ha gastat en tractaments antiedat. Gairebé 100.000 euros es van desemborsar a la clínica 'DeSánchez', que pertany al metge de confiança del rei emèrit en tractaments per lluir més jove.

Alhora, l'avi d'Elionor continua en contacte estret amb el seu facultatiu de confiança, el doctor Manuel Sánchez. Durant més de 20 anys ha estat el seu metge de referència i des que viu a Abu Dhabi, Sánchez segueix en contacte amb ell. De fet, un cop al mes, Joan Carles rep una revisió completa, ja que el metge es desplaça fins a Emirats Àrabs per atendre'l.

Segons ha publicat 'El español', aquests pagaments no els va fer el rei emèrit directament, sinó que figuren a nom d'un amic seu mexicà, Allen Sanginés-Krause.

La documentació que certifica aquests desemborsaments obra en poder de la Fiscalia que ha determinat que es tracta de donacions que Allen va fer al rei emèrit. A més a més, per les informacions aportades, l'import es va sotmetre a l'impost de donacions per la qual cosa no hi hauria cap il·legalitat.

La princesa Elionor segueix la línia oberta pels seus pares i es vol desmarcar completament d'aquestes mostra d'ostentositat del seu avi. En concret, la Família Reial, a la qual Elionor pertany amb la seva germana i els seus pares, ha optat per l'austeritat i per reduir significativament els capricis d'aquesta mena.

Pagaments de gairebé un milió d'euros

Els 95.365 euros que Joan Carles es va gastar a rejovenir la seva cara i el seu aspecte figuren al costat d'altres pagaments que suposadament també va sufragar el seu amic mexicà.

El total de l'import puja a gairebé un milió d'euros realitzats entre el 2016 i el 2019. No obstant això, la partida més abundant supera els 472.000 euros en viatges corresponents a trasllats del rei i de la seva família.

Aquestes dades consten en una investigació duta a terme per Fiscalia sobre els ingressos que el pare del rei Felip no hauria declarat. Després d'analitzar minuciosament la documentació, el ministeri públic ha tancat el cas assegurant que no hi ha delictes pel que s'arxiva.

Així doncs, el Joan Carles podria tornar a Espanya sense cap causa judicial que el perseguís. Sens dubte, la princesa Elionor s'ha d'alegrar que el seu avi pugui tornar a reunir-s'hi a Espanya.

Imatge del rei Joan Carles i la princesa Elionor
El rei Joan Carles sempre ha tingut bona relació amb la seva neta Elionor | GTRES

Convingui o no a la institució que el rei emèrit torni al nostre país, no deixa de ser l'avi de la futura hereva de la corona i la seva germana, la infanta Sofia. I és que l'afecte entre avi i netes no desapareixerà per diverses polèmiques o errors del passat que hi hagi.