Rocío Carrasco parlant amb Jorge Javier Vázquez a l'especial de Montealto

Rocío Carrasco s'enfonsa en rebre l'últim missatge que li ha enviat la seva filla

Rocío Carrasco es queda atònita davant l'inesperat cop que ha rebut quan la polèmica s'havia refredat

Ahir, divendres 4 de març, Rocío Carrasco rebia un dard inesperat de la seva filla, Rocío Flores. És cert que fa setmanes la filla de Rocío Jurado va decidir deixar de banda la seva primogènita, i així evitar pronunciar-se sobre el motiu que va provocar el seu distanciament.

Però Rocío Flores ni perdona ni oblida i, ni de bon tros, vol deixar refredar la polèmica amb ella. En aquest sentit, tornava a atacar-la davant de les càmeres sense necessitat que Carrasco obrís la boca.

Rocío Carrasco està destrossada després de rebre un cop inesperat en directe

Fa unes setmanes Carrasco va decidir apartar del focus mediàtic la seva filla perquè considera que hi havia temes que «només generen dolor». Concretament, ho feia asseguda al plató d''El programa de Ana Rosa' dies abans que ho fes la 'influencer' i donés per tancada qualsevol possible reconciliació.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rociíto
Ro Flores ha atacat Rocío Carrasco aprofitant el seu silenci| Catalunya Diari

Ara, enmig dels rumors sobre la seva suposada ruptura amb Manuel Bedmar, la jove tornava al seu lloc de treball. Reafirmada en la seva posició de no parlar de la seva vida sentimental, trencava una llança a favor del seu pare.

Sense venir al cas, i oblidant les vegades que ha criticat Rociíto a la televisió, la 'influencer' es plantava. D'aquesta manera explicava que no donarà la seva opinió sobre el passat televisiu del seu pare quan atacava sense pietat als Mohedano.

«Si el que es pretén és que opini de coses de fa 20 anys, no ho faré», començava dient. Segons després, clavava el cop més baix amb unes duríssimes declaracions. «No ho he fet amb Rociíto, que m'ha posat a la palestra perquè tothom m'afusellés, tampoc ho faré ara».

Unes declaracions completament fora de lloc amb què tornava a fer malbé la imatge de Rocío quan ella ja havia enterrat la destral de guerra. Una vegada més, Rocío Flores es victimitzava davant les càmeres pel qual va patir després del documental.

Però cal no oblidar que qui de veritat la va posar a la palestra va ser el seu mateix pare. L'exguàrdia civil va permetre que el defensés a 'GH VIP' i des de llavors, com qualsevol personatge, la seva vida va quedar exposada.

Rocío Carrasco sense paraules: «Els límits els poso jo»

La filla de Rocío Carrasco tornava al seu lloc de treball mostrant-se compungida al principi, però traient el seu veritable caràcter després. Sobre com es trobava després dels rumors de la ruptura, va assegurar «estic, que ja és prou», però ràpidament va canviar de registre.

Davant les preguntes sobre les darreres informacions de la seva vida sentimental, la 'influencer' es va negar a contestar els seus companys. «Manuel és una persona anònima, no forma part del mitjà, no he creuat mai el límit de comercialitzar amb la meva relació ni parlar de la meva vida privada», deia.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco va decidir no tornar a parlar de la seva filla| Mediaset

Però sembla que la filla de Rocío Carrasco oblida un petit detall. L'any que porta col·laborant a la televisió, no ha fet res més que parlar de la seva vida. De fet, és una de les principals raons per les quals va anar a 'Supervivientes' i per les quals ara treballa a la televisió.

«Els límits de la meva privadesa els poso jo», sentenciava contundent, deixant clar que ningú l'obligarà que parli més del compte. Alhora, el que sí que ha volgut desmentir és que Manuel sigui un dels participants de 'Supervivientes', ja que assegura que el jove vol continuar sent anònim i que això no canviarà.

Rocío també ha valorat els rumors que apunten que el seu pare ja estaria vivint amb Marta Riesco. Sobre això ha afirmat que «cadascú tenim dret a seguir amb la nostra vida», i trencava una llança a favor d'Antonio David.

A diferència de les declaracions contra Rociíto, la col·laboradora es posicionava, una vegada més, al costat del seu progenitor amb el dard definitiu. «El meu pare és el meu pare i la relació amb ell no es trencarà», finalitzava.