Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.

Rocío Carrasco, molesta amb la seva germana pel que va passar al cementiri de Chipiona

Rocío Carrasco ha deixat de manifest el seu malestar i ha pres mesures

Rocío Carrasco ha tornat a agafar les regnes de la seva vida després d'alliberar-se del patiment que ha passat durant anys. Un cop va confessar el seu testimoni a la docusèrie, ara està forta i capaç d'afrontar els problemes i les situacions que ha patit. Per això, ha començat a ser clara i a prendre les mesures que considera oportunes.

Fa unes hores hem sabut que ha pres una determinació pel que fa als homenatges a la seva mare a Chipiona. Està molesta per algunes circumstàncies, com l'últim que va organitzar Gloria Camila

Com a hereva universal de La Jurado, considera que és ella l'encarregada d'autoritzar-los o no. 

Rocío Carrasco i el seu malestar amb l'«homenatge» a la seva mare

Rocío Carrasco sap que Gloria Camila és la presidenta de l'Associació RJ «La Más Grande», que anualment organitza homenatges a la seva mare a Chipiona. Una associació a la qual agraeix l'afecte mostrat per l'artista, però no està d'acord en determinats actes. Ho ha deixat de manifest a través d'Isabel Rábago a 'Ya son las ocho'.

«Carrasco està molesta perquè en els últims actes no se l'ha informat. No veu bé que el dia de l'aniversari de la seva mare vagin determinades persones al cementiri a cantar-li l'aniversari feliç. I no per ella, sinó per les persones que han de tenir un respecte al cementiri».

Per això, la filla gran de La Jurado, ha decidit una cosa important. «Com que és l'hereva universal, a partir d'ara ha de donar el consentiment per a determinats actes que es facin a Chipiona. Sobretot si depenen de l'ajuntament».

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Rocío Carrasco ha pres mesures perquè determinades situacions no es tornin a repetir. | Telecinco 

Precisament sobre aquest episodi, 'Europa Press' ha parlat amb l'alcalde de la citada localitat gaditana, Luis Mario Aparcero. Assumptes sobre els quals ha estat molt clar: «Rocío sempre ha volgut estar informada de tot allò que es fa en relació amb la seva mare. Se l'ha obviat en algunes situacions i aleshores s'ha molestat una mica perquè s'assabentava per la premsa d'activitats que es feien».

«A més, no li agrada que se li faci una missa al cementiri perquè hi ha altres persones enterrades. Si cal fer-li una missa, es fa al Santuari de La Regla que és un lloc digníssim, o a la parròquia».

De la mateixa manera, ha confessat que «quan vaig ser alcalde, ella em va mostrar la seva inquietud i vaig dir que al cementiri no se celebrarien més misses d'aquesta mena. La missa de difunts es fa el 2 de novembre per a tots els que hi ha allà. Només són qüestions que s'engrandeixen i són molt simples de comprendre».

Rocío Carrasco ara «controlarà» els homenatges

Sobre la decisió de Rocío Carrasco, Luis ha dit: «Tot el que es faci sobre Jurado, que és la seva mare, n'ha de tenir coneixement com a hereva universal. Així de fàcil. Això no vol dir que totes les activitats les hagi de fer ella o el mateix ajuntament».

«Però n'ha de tenir el coneixement simplement per vetllar una mica per les coses que es fan, com es fan i en quin moment es fan. Que tinguin autorització és normal».

Pla general de Rocío Carrasco lluint un nou canvi d'imatge
Rocío Carrasco ha pres una determinació que afecta els homenatges a La Jurado organitzats per la seva família mediàtica. | Telecinco

Així mateix, no ha dubtat a corroborar el que Carrasco ha dit respecte al fet que no ha cobrat encara res del museu de la seva progenitora. S'havia publicat que, a causa de la signatura del conveni, ja estaria guanyant 2.500 € pel cànon establert.

En aquest sentit, ha exposat: «No ha cobrat res encara» El motiu és que el museu segueix sense obrir-se perquè s'estan duent a terme certes obres d'adaptació i algunes millores. Sense passar per alt que falten incorporar elements de la museïtzació, alguns aparells informàtics i el tancament exterior, entre d'altres.