Primer pla de Laura Campos, de Gran Hermano, plorant desconsoladament

Laura Campos, de 'Gran Hermano', acomiada desolada al seu petit: «Vola amunt, amic»

Laura Campos, guanyadora de 'GH', està travessant un moment molt dur

A Laura Campos la vam conèixer l'any 2010, quan es va convertir en concursant de 'Gran Hermano 12'. El seu fort caràcter, que no tenia 'pèls a la llengua' i l'inici d'un romanç amb Marcelo, malgrat tenir xicot, van fer que cridés l'atenció del públic. I no només això, va aconseguir conquerir-ho i esdevenir així la guanyadora de l'edició.

Des de llavors, hem sabut puntualment de la madrilenya. Però, a excepció del seu breu pas per 'GH VIP 4', no ha tingut una vida pública notòria. Això sí, va saltar a la palestra fa poc pel gran canvi físic que ha experimentat en els darrers mesos.

No obstant això, ara torna a ser notícia, però per un motiu realment trist. I ho és perquè ha fet conèixer que se sent desolada després de la mort del seu «petit», és a dir, el seu gos.

Imatge de Laura Campos, guanyadora de Gran Hermano
Laura Campos va ser la guanyadora de 'Gran Hermano 12' | GTRES

Laura Campos, guanyadora de 'Gran Hermano', perd la seva mascota

La guanyadora del 'reality' més famós de Telecinco fa setmanes que comparteix amb els seus seguidors la preocupació per l'estat de la seva mascota. Un animal que, segons sembla, patia des de fa temps una malaltia relacionada amb el sistema nerviós. Els veterinaris han fet el que estava a les mans per aconseguir que millorés, però malauradament ha estat impossible.

A través del seu compte a Instagram, Laura ha explicat entre llàgrimes què li ha passat a l'animal. En concret, ho ha fet dient: «Ho hem intentat tot, li hem operat, li hem donat un munt de medicació diària i el sistema nerviós no responia. No podia continuar així i els altres, que estàvem al costat, tampoc».

Finalment, a això hi ha afegit: «Estava malalt i ahir vam haver de prendre una decisió. El vam haver de sacrificar. És molt dur».

Laura Campos està destrossada per la mort del seu gos

Després de donar a conèixer la difícil decisió que ha hagut de prendre respecte a l'animal, la de Parla ha compartit vídeos i imatges demostrant el seu dolor. Així, ha aparegut plorant desconsoladament, perquè «era part de la meva família».

De la mateixa manera, ha reconegut que no tenir-lo ara és realment dur. Les seves paraules exactes han estat: «Arribar a casa i veure el llit buit i les seves coses... se'm parteix l'ànima».

Fotomuntatge de les stories d'Instagram de Laura Campos, de Gran Hermano, plorant
Laura Campos ha explicat que està patint amb la mort del seu gos | Instagram

Com no podia ser d'una altra manera, ha volgut acomiadar-se per sempre de la seva mascota, que tan important era a la seva vida. Ho ha fet dient: «Vola alt, amic».

Queda clar que la guanyadora de 'GH' no ho està passant gens bé. I és que el seu gos ha viscut amb ella tants moments realment difícils com d'altres de molt feliços.

D'altra banda, en aquest duel li està donant tot l'afecte i el consol la seva filla, Triana, que té 5 anys. La petita és fruit d'una relació amb la seva exparella, Fran Perea, i ha vingut a omplir la seva vida.

Tot i això, molts dels 138.000 seguidors que té a Instagram també li estan enviant missatges d'ànim i afectuós en aquest tràngol. Exactament, li han escrit coses com: «Ho sento molt. Sé què és perdre un company de vida, són més que gossos i mascotes».

«Són membres de la família i així se sent la pèrdua. Amb el temps el dolor serà més suportable i el recordaràs amb un somriure. Amb el temps potser li pots donar una oportunitat a un altre animal», deia un altre.

En aquesta mateixa línia hi ha altres comentaris com el següent: «Ho sento molt, jo ho estic passant igual que tu i t'entenc. Per nosaltres era un avi que no se'n volia anar i se'n va anar. Si necessites desfogar-te, aquí em tens».