Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Fa en un photocall

Laura Fa ataca la periodista més estimada de Telecinco: «Em poses negra»

Laura Fa s'ha tornat a veure ficada en un problema

La Laura Fa si per alguna cosa es caracteritza és perquè és molt directa i diu el que pensa. I això li ha guanyat nombrosos problemes, com les crítiques que ha rebut pel seu comentari sobre Dani Alves. Problemes als quals ara se suma un més amb un rostre molt conegut i estimat de Telecinco.

En concret, ha qüestionat Lydia Lozano després de les declaracions que ha fet un pòdcast. Bàsicament, ha difós que des del seu punt de vista la canària és masclista, cosa que n'ha provocat l'enuig. Tant és així que han protagonitzat una tensa topada en ple directe de 'Sálvame'.

Laura Fa qüestiona la seva companya

La col·laboradora de 'Sálvame' ha tingut més d'un xoc amb diversos companys de plató. I l'últim l'ha tingut amb Lydia. Tot per les declaracions que aquesta ha realitzat al podcast The Xur Show .

Laura Fa el que li ha retret és que digués: «Jo no soc ni masclista ni feminista». Davant d'aquest comentari de Lozano, erroni en què feminisme no és el contrari a masclisme, Fa li ha dit: «Vols que t'ho expliqui una altra vegada?».

Imatge de Lydia Lozano
Laura Fa i Lydia Lozano han discutit. | TELECINCO

Davant d'aquest comentari, l'assenyalada ha dit: «Jo el que vull dir és que a la meva vida vull gent normal. No vull gent que m'estigui tota l'estona dient què es pot dir i què no. No passa res al meu matrimoni, és normal, ni soc masclista ni classista».

La periodista catalana li ha preguntat: «Aleshores no ets feminista?». I la resposta que ha obtingut de Lydia ha estat: «Jo? És que m'ofens. Em poses negra».

Fa ha respost: «No és el moment, però si vols, un dia parlem. I jo t'ho explico perquè ho entenguis».

Laura Fa, perplexa davant la reacció

La col·laboradora de 'Sálvame'  ha vist que les seves paraules han molestat moltíssim a Lozano. Per això María Patiño ha decidit intervenir per calmar-la i per explicar-li el 'problema' de les seves paraules. Li ha manifestat: «Jo no soc aquí per adoctrinar ni corregir res, però la frase més absurda que podem dir és que no soc feminista ni masclista».

«És una equivocació aquesta frase, és un error, perquè no és el mateix. Ser feminista és lluitar pels drets d'igualtat entre homes i dones i tots som feministes perquè volem la igualtat».

Laura ha vist Lydia afirmar: «És que no cal dir les coses, cal actuar». Al que Patiño li ha respost: «Doncs actuar és a dir públicament soc feminista sense cap mena de problema».

Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament
Laura Fa ha vist Maria intervenint en la discussió. | GTRES

Fa ha estat testimoni que les coses han anat a més i, al final, les dues companyes s'han embrancat també en una discussió. Així, Maria li ha deixat anar a Lozano: «A la vida, si ets masclista ho dius, però l'altra opció és només una i és feminisme. I tu ho ets perquè ho fas i ho exerceixes».

Davant els retrets de les seves companyes, la canària ha acabat dient: «D'acord, soc feminista, però no soc masclista. Perquè a mi Laura Fa em va titllar de masclista i cada vegada que em parla recordo quan em va dir això. Ella no em coneix de res».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp