Primer pla de Laura Madrueño amb rostre somrient posant en un photocall

Laura Madrueño, atacada per cometre un error que només beneficia Alma Bollo

Laura Madrueño ha estat assenyalada i posada al punt de mira

Laura Madrueño va cometre un error a 'Supervivientes' que els seguidors del programa no estan disposats a perdonar. La presentadora està fent un esforç per encaixar, però de vegades és evident la seva inexperiència en aquest tipus de programes.

Ara que el concurs es troba a la seva recta final, qualsevol error és analitzat amb lupa. D'aquí que ahir els fans s'estiressin els cabells en observar cert favoritisme per part de Madrueño. Una relliscada que va beneficiar Alma Bollo i que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Laura Madrueño criticada per afavorir la filla de Raquel Bollo

Laura Madrueño donava la bona nit al plató de 'Tierra de nadie' anunciant una nova prova de líder. Un repte decisiu, ja que els concursants es jugaven la semifinal que tindrà lloc dijous vinent.

Davant la importància de la prova, els supervivents s'han entregat al màxim, conscients del que s'estan jugant. Així, Laura exposava davant d'ells en què consistia la prova que, aquesta vegada, havia de mesurar la seva resistència.

Laura Madrueño i Alma Bollo, demanant explicacions a l'illa de 'Supervivents'
Els seguidors de 'Supervivientes' afirmen que Laura Madrueño ha beneficiat Alma Bollo | Telecinco

Cadascú havia d'aguantar el pes d'uns sacs situats a la part alta d'una columna i subjectes per una corda. Havien d'evitar que els recipients caiguessin a terra mentre subjectaven un manillar amb una sola mà. Només Asraf, Bosco i Alma es van quedar disputant la prova després que la resta acabés perdent.

Tot semblava que anava bé fins que els espectadors es van adonar de l'actitud que Madrueño tenia amb dos dels supervivents. Concretament amb Bosco i Asraf, a qui en contínues ocasions els va cridar l'atenció per no mantenir la postura correcta.

Tot i això, els seguidors es van adonar que Alma no era increpada per Laura malgrat estar incomplint les normes. Sí, perquè la filla de Raquel Bollo va tocar l'estructura amb el colze i l'avantbraç diverses vegades sense ser amonestada per la presentadora.

Això va provocar la ira dels espectadors que van veure injust el tracte que Madrueño estava tenint amb Asraf i Bosco i el favoritisme cap a Alma. «No sé quina prova està veient Laura que només sap advertir Bosco quan té el braç estirat tota l'estona», es va queixar un usuari de les xarxes.

Laura Madrueño es guanya el menyspreu de l'audiència

A hores d'ara,  qualsevol cosa que passi a Hondures cobra una importància que pot marcar l'esdevenir dels concursants. I és que tothom vol arribar a la final i aconseguir els 200.000 euros del premi.

Per això han de lluitar amb totes les seves forces a les proves on juguen en igualtat de condicions. Tot i això, el que ha passat a 'Tierra de nadie' ha deixat Laura en una difícil situació. Per a molts va ser evident que va afavorir Alma a la prova fent els ulls grossos quan s'estava saltant les normes.

Per no parlar de com Asraf i Bosco van ser el centre del seu enuig, ja que els esbroncava durant tot el joc. «Destacar especialment Alma», va dir la presentadora valorant el seu esforç.

Les seves paraules van incendiar encara més els seguidors del programa, que no van trigar a anar a les xarxes socials per denunciar el favoritisme de Madrueño. «Que pesats amb Alma, té el mateix mèrit que Bosco i Asraf», es queixava una seguidora. «Alma hauria d'haver perdut, tot el temps amb el braç recolzat a la fusta així guanya qualsevol», denunciava una altra.

No és la primera vegada que 'Supervivientes' és assenyalat per beneficiar els fills de Raquel Bollo. Fa setmanes, el fet que tots dos supervivents rebessin la visita de la seva mare i del seu avi en pocs dies va crear una gran polèmica. I és que van ser els únics concursants que van poder veure dos familiars, cosa que per a molts va ser una injustícia.