Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.

Laura Madrueño ja coneix el poderós motiu que deixa fora a Lara Álvarez

Laura Madrueño s'embarcarà a la pròxima aventura de 'Supervivientes'

Per a ningú ja no és un secret que Lara Álvarez no estarà a la pròxima edició de Supervivientes, i en el seu lloc la reemplaçarà Laura Madrueño. Lara des de fa anys presenta 'realities' de gran durada que han originat que necessiti un respir i un descans a prop dels seus.

És per aquesta raó per la qual, després de 8 anys presentant Supervivientes des d'Hondures, aquest any no ho farà. També portava des de l'agost passat a Cadis presentant Pesadilla en el Paraíso, treball que va acabar fa dues escasses setmanes. Per això, no estava preparada per encapçalar un altre 'reality' de tal envergadura poc temps després d'haver-ne acabat un altre.

Imatge de perfil de Laura Madrueño sobre un fons verd
Laura Madrueño es posarà al capdavant de 'Supervivientes' des d'Hondures on connectarà amb els seus altres companys presentadors | Instagram

L'asturiana ho ha dit molt clar, necessita un descans, però això no vol dir que es desvinculi de Mediaset. Sí, així és, atès que també ha explicat que hi haurà nous projectes amb aquesta cadena. Però, per ara, el relleu el pren Laura Madrueño, la periodista del temps que està més que preparada per partir cap a Hondures.

Laura Madrueño, la inesperada substituta de l'asturiana

Ara Lara, des de casa seva, ha publicat una fotografia al costat dels seus pares i el seu germà i un vídeo en què es veu que bé que ho passen a la nit de Nadal. «La família Álvarez González us desitja bones festes», escriu al 'post'.

A Lecturas també va explicar que necessitava un descans davant de tot l'enrenou que es va aixecar. «Passaré el Nadal i la nit de Cap d'Any amb la meva família a casa. Ve el meu germà també, a qui fa un piló que no veig i és el que em ve de gust», confessva.

Així que, tal com ha confirmat ella mateixa, tot és degut a un petit descans. «Gaudir d'un període de descans per fer front a nous projectes futurs dins del grup», afegia.

Tot i això, aviat la veurem de tornada per Mediasetdesprés que prengui aquest descans tan necessari. «Mediaseti jo mateixa hem renovat un contracte de llarga durada amb nous projectes a la taula molt il·lusionants», va anunciar la periodista.

Pla de Lara Álvarez presentant en directe una prova a Supervivientes
Durant la temporada que ve de Supervivientes ja no es veurà Lara presentant | Mediaset

«El que em fa tremendament feliç perquè com sabeu porto treballant a Mediasetdes del 2014. Considero que és casa meva professional i la veritat s'acosten moments il·lusionants, moments de nous reptes i nous projectes», va explicar.

Raons que va donar perquè tots els espectadors es van quedar muts en veure aquell inesperat comiat que es va donar entre ella i Carlos Sobera abans de la final de Pesadilla en el Paraíso. «Són 108 dies ja aquí, comencem a l'estiu, acabem amb les campanades gairebé», va dir Lara abans d'anar-se'n de la granja.

«Treballar amb tu no és treballar, és gaudir del que ens ofereix una nit de sorpreses. La complicitat que hem aconseguit aquests anys me la porto al més profund del meu cor. Tant de bo que tinguem moltes més ocasions de seguir compartint el que per a mi sempre és un aprenentatge i una evolució al teu costat», van ser les paraules d'agraïment de Carlos a ella.

Laura Madrueño, al capdavant juntament amb Jorge Javier, Ion Aramendi i Carlos Sobera

Laura Madrueño
Laura Madrueño connectarà amb ell des d'Hondures i acceptarà tots i cadascun dels consells per sobreviure a aquesta nova aventura que l'espera | TELECINCO

Laura Madruño encapçalarà el projecte des d'Hondures, mentre que a Espanya connectarà amb Jorge Javier, Ion Aramendi i Carlos Sobera a diferents gales i debats.

Encara no hi ha cap concursant confirmat tot i que hi comença a haver els primers rumors. Es diu que hi podrien anar Kiko Hernández, Oriana Marzoli i Marta López Álamo, entre d'altres.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp