Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament

María Patiño acomiada l'any entre llàgrimes per un motiu que preocupa a tothom

A la llum el motiu pel qual el 31 de desembre és una de les pitjors dates per a la presentadora

María Patiño s'ha trencat del tot en relatar un dels episodis més durs de la seva vida. La periodista, acostumada a no donar detalls de la seva intimitat malgrat ser una de les cares més conegudes de la petita pantalla, va sorprendre tothom en treure a la llum una dada fins ara desconeguda de la seva privadesa.

Va ser la setmana passada quan la gallega va concedir una entrevista a la seva amiga, Terelu Campos, per a Lecturas, on es va sincerar com a mai. Durant tota l'entrevista, la presentadora de Sálvame es va emocionar diverses vegades en explicar alguns detalls de la seva vida privada.

María Patiño va parlar de la seva relació amb la seva companya, Terelu, del seu vincle especial amb el seu fill i també d'un capítol de la seva vida que fins ara no havia tret a la llum. Un en què revela que per a ella cada Cap d'Any és un veritable turment.

Primer pla de María Patiño plorant
María Patiño no ha pogut contenir les llàgrimes | Telecinco

La nit de Cap d'Any més dura de María Patiño

Pocs dies abans d'acomiadar definitivament el 2022, molts no poden evitar mirar enrere i recordar tot el que han viscut al llarg d'aquests mesos. Aquest ha estat el cas de la mateixa María Patiño  que ha fet un balanç amb la seva companya de programa, Terelu Campos, de com ha estat aquest any per a ella.

I és que tal com va revelar per a aquesta revista, aquesta època especial és summament difícil per a la periodista. La raó? Doncs que, any rere any, per aquestes dates, a la gallega li pesa el record dels qui ja no hi són.

En concret, Patiño no pot evitar recordar els seus pares, que van morir el 2014 i el 2017. Segons es coneix, la seva mare va morir de forma sobtada als 66 anys i el seu pare, Antonio, va perdre la vida el dia de Reis fa cinc anys.

María Patiño sempre els té molt present, però si bé és cert que els té més al cap amb més motiu ara, que s'acosten dates molt assenyalades. I és que a la conversa que va tenir amb la seva amiga, la presentadora li va confessar entre llàgrimes que per a ella el 31 de desembre sempre és molt dur.

«El dia de Cap d'Any és quan més ploro», va revelar molt emocionada. «Recordo plorar sempre el dia 31 i abraçar-me el meu pare», explicava. «És veritat que jo trobo molt a faltar els meus pares, però des que no hi són els sento més presents», insistia.

María Patiño
María Patiño, marcada per l'absència dels pares en ple Nadal | Mediaset

María Patiño, emocionada en recordar les dues persones més importants de la seva vida

D'altra banda, la presentadora també va confessar-li a la seva amiga que sempre ha estat molt gelosa de la seva intimitat, ja que gairebé no dona detalls de la seva vida privada. «Sé que he estat molt rebel i molt desaferrada a nivell emocional de la meva família. La meva mare em deia: 'A la tele mai parles dels teus pares...'», li revelava.

Això sí, la periodista va recordar que «de petita els deia: 'Quan un dia reculli un premi us anomenaré'». I de fet, així va ser. Ara, encara que aquesta època és molt complicada per a la presentadora d'un dels programes més famosos de Telecinco, la veritat és que estarà acompanyada en tot moment dels seus éssers més estimats. Entre ells es trobaran, com és evident, el seu marit Ricardo Rodríguez, i el seu únic fill, Julio.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp