Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.

Laura Madrueño parla obertament del seu embaràs

La dona del temps revela la seva decisió sobre la maternitat

Laura Madrueño és una comunicadora coneguda per tothom per presentar El Tiempo a Mediaset. Va saltar a la fama quan va començar a col·laborar a Sálvame després de la famosa tempesta Filomena, que va arribar a Madrid fa gairebé dos anys.

Ens hem assabentat que Laura, el marit de la qual és el fotògraf Álvaro Puerto, ha parlat obertament del seu desig de ser mare.

Laura Madrueño és una professional discreta i els anys que fa que és a Mediaset ha destacat pel seu rigor a l'hora d'informar sobre les condicions climatològiques del país.

La veritat és que li encanta la seva feina dins de la cadena de Fuencarral i una prova d'això és que els seus caps l'han premiat. Ho han fet en els últims dies, amb un repte que, sens dubte, l'omple d'il·lusió.

Laura Madrueño parla sense embuts sobre la maternitat

I és que en els últims dies hem sabut que Laura serà la substituta de Lara Álvarez a partir de la pròxima edició de Supervivientes.

Foto de Laura Madrueño i Álvaro Puerto el dia del seu casament.
Álvaro Puerto i Laura Madrueño el dia de la seva boda. | Instagram @laura_madrueno
 

La comunicadora asturiana decidia deixar enrere Supervivientes després de vuit anys sent una de les cares més visibles del reality estrella de Telecinco i començarà nous projectes.

Laura, una noia familiar que sap diferenciar la feina de l'àmbit personal, farà un altre pas en la seva carrera per saber si està a l'altura fora de la seva zona de confort. Vol experimentar si ho pot fer igual de bé en altres formats que no tinguin res a veure amb el temps.

A Laura la coneixem des que presenta la informació meteorològica a Telecinco, però ella va començar a treballar a la cadena de Fuencarral amb 21 anys en tasques de redacció.

A més, la jove té un bloc, Televisión Cuatro, i hi ha certs aspectes sobre la seva vida que estan sortint a la llum ara que és més coneguda aquesta seguidora de Mario Picazo. Sobre ell, en parla molt bé i és un dels seus referents a l'hora d'analitzar i informar sobre el temps.

El flamant fitxatge de Supervivientes es mulla sobre el seu desig de ser mare

El que hem sabut de Laura, que té a veure amb la seva futura maternitat, és que voldria que arribés l'hora de tenir fills. I han estat moltes ocasions les que Laura ha reconegut que vol tenir fins a dos fills, ja que ella és filla única.

Foto de Laura Madrueño sent entrevistada per Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'.
Laura Madrueño, la dona del temps de Telecinco, revela els seus secrets més íntims. | TELECINCO
 

Actualment, està feliçment casada amb Álvaro Puerto. I espera que molt aviat pugui complir el seu somni de ser mare, una que omple d'il·lusió a la futura copresentadora de Supervivientes.

Entre les dades curioses que molts no sabien sobre Laura Madrueño és que és molt amiga d'una altra expresentadora d'El Tiempo. Estem parlant de la gallega Alba Lago, a qui, des de fa temps, la podem veure a Informativos Telecinco.

Els secrets més ben guardats de Laura Madrueño

Amb ella i amb Rebeca Haro solen sortir de compres juntes i són habituals les seves fotos mentre se'n van de shopping, una cosa de la qual donen fe els seus comptes d'Instagram.

Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.
Laura Madrueño viu, sens dubte, un dels millors moments de la seva vida. | Europa Press
 

A més, li encanta veure el mar i sempre que té temps lliure es relaxa anant a alguna de les platges idíl·liques que té el nostre país a la costa.

Alhora, li agrada escriure des de sempre i una bona prova d'això és que ha publicat el mes de setembre passat el llibre Somos agua.

Sens dubte, una dona amb inquietuds i amb diferents passions que té enamorat el seu marit, Álvaro Puerto, des del passat mes de juny del 2022.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp