Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la presentadora Laura Madrueño fent-se una selfie molt somrient

Laura Madrueño signa finalment un nou contracte amb Telecinco: tot el que se sap

Laura Madrueño torna als orígens

Laura Madrueño ha estat una de les grans revelacions d'aquesta temporada. La presentadora prenia el relleu de Lara Álvarez i es posava al capdavant de 'Supervivientes 2023'. L'expectació era màxima, però, sens dubte, Laura demostrava estar més que a l'altura del format.

Després del final del programa, Laura i el seu marit, Álvaro, decidien prendre's unes vacances a les Maldives. Ara, després d'uns dies de desconnexió dels focus de la tele, Laura ha tornat a agafar les regnes de la seva carrera. La presentadora ha tornat a Telecincoa que la seva feina durant anys i aquí t'explicarem tot el que se sap de la seva nova etapa.

Laura Madrueño torna a Telecinco amb el seu projecte anterior

Malgrat que Laura Madrueño fa molts anys que està vinculada a Mediaset, no ha estat fins a la seva incursió a 'Supervivientes 2023' quan el gran públic l'ha coneguda. La presentadora acceptava una de les propostes més atrevides i importants de tota la seva carrera televisiva.

Storie de Laura Madrueño a Instagram tornant al plató d''El Tiempo' el 31 de juliol de 2023
Laura Madrueño anuncia la seva tornada a 'El Tiempo'. | @laura_madrueno, Instagram

A més a més, no ho tenia gens fàcil. Les comparacions sempre són odioses. Laura havia de demostrar que estava a l'altura del format i, sobretot, que podia substituir molt bé el buit que deixava Lara Álvarez.

D'aquesta manera, Laura Madrueño posava tota la carn a la graella i demostrava amb escreix que estava més que capacitada per a un 'reality' d'aquest calibre. Fins aleshores, el projecte que li havia donat més notorietat pública va ser el de presentadora del temps.

Ara, la comunicadora ha reprès aquest rol, tal com avançava a les seves xarxes socials. La presentadora ha aconseguit reactivar la seva faceta com a presentadora del temps i renovar amb Telecinco.

«Molt bona tarda a tots, fixeu-vos on soc, jo crec que això a més d'un li sonarà. A mi ja gairebé gairebé se m'havia oblidat, a veure si me'n recordo de com es feia això del temps. Avui torno a informatius i estic feliç de poder ser aquí amb tots vosaltres», anunciava a les seves xarxes socials.

Durant aquest mes, Laura Madrueño serà l'encarregada de ser al capdavant de 'El Tiempo' a Telecinco. «Us espero, durant el mes d'agost, almenys, em tindreu aquí. Per a tots els que m'heu preguntat, us envio un petó enorme», expressava.

De moment no se sap si continuarà a 'El Tiempo' a partir del setembre o si la cadena té altres plans per a ella.

Les xarxes celebren la tornada de Laura Madrueño

Si hi ha alguna cosa clara d'aquesta tornada de Laura Madrueño, és que el públic tenia ganes de tornar-la a veure davant de les càmeres. Només hem de fer una ullada a les xarxes socials per veure que Laura és molt estimada i seguida.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño presentant el 6 de juny de 2023
Laura Madrueño compta amb el suport del públic. | Mediaset

«La primera onada de calor del mes agost ens deixarà una setmana sufocant amb temperatures rècord, tempestes seques i un risc d'incendi extrem», anunciava a la seva última publicació d'Instagram. En aquesta, els seus seguidors celebraven la seva tornada a la televisió.

A més, alguns exigien que se li oferissin nous projectes. «Vinga, a veure si et posen en un altre programa, ets molt natural i ens has agradat molt a 'Supervivientes, comentava un usuari. Certament, Laura Madrueño ha aconseguit un autèntic renéixer professional gràcies al seu pas pel 'reality' més extrem de la televisió.