Muntatge de fotos de María Patiño amb cara de sorpresa en un plató de televisió

María Patiño interromp el seu estiu amb Ricardo Rodríguez i envia un missatge estrany

La presentadora de 'Socialité' publica un missatge inquietant que deixa moltes incògnites obertes

María Patiño està gaudint de les seves vacances amb Rodrigo Rodríguez i està molt tranquil·la, o això crèiem perquè dilluns es va pronunciar amb un missatge que va fer parlar molt.

La presentadora ja ha gravat el nou programa de Netflix juntament amb altres col·laboradors de 'Sálvame' a terres americanes i actualment segueix conduint el 'Socialité' a Telecinco.

L'ex de 'Sálvame' es manifesta

Aquest dilluns dia 7, María Patiño va compartir un missatge que va deixar moltes incògnites obertes: «O crido el que sé o m'enverino...». No especifico res més, però el seu twitter (actual 'X') es va omplir de gent animant-la: «Cridaaaa», va escriure el Mestre Joao.

«Deixa-ho anar, María. Crida el que sigui. Treu-ho», «Digues-ho reina, et donem suport sempre», «Ara no ens deixis així, crida-ho, explica-ho; no et quedis aquí que el que et menja és dolent», eren alguns de comentaris que va rebre.

Els missatges inquietants de Patiño

Abans d'aquest tuit, la presentadora del 'Socialité' va escriure: «Perspectiva per a tot, tots, totes i tots». També ha manifestat que «la serenitat és un escenari terrible. Em provoca molta intranquil·litat».

Tots aquests missatges inquietants han preocupat els seguidors de Patiño, que es pregunten què està passant a la vida de l'exconductora del 'Sálvame' per estar fent aquestes reflexions.

Captura de 'Superlativas' amb María Patiño com a convidada
María Patiño se sincera a les xarxes | YouTube, Superlativas

Les pors de Patiño

A més, en els últims dies, María Patiño va ser una de les convidades al podcast de Carlota Corredera, 'Superlativas', on va explicar el final de 'Sálvame': «Probablement 'Sálvame' estava maleït, però, arran de com ha passat tot, ens han ressuscitat».

«Jo segueixo vinculada a Mediaset, insisteixo, no tinc res a retreure'ls. Em vull quedar amb la part positiva... Vaig sentir algú dir que els programes s'acaben. Però l'esperit d'aquest programa no s'ha mort», insisteix. També va expressar una de les seves inquietuds després de la cancel·lació del programa: «El meu problema de fet era: I ara? De la manera que he viscut i que m'he expressat? On tornaré a poder fer tot això?».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Nou format a Netflix

'Sálvame' va fer la seva emissió final el 23 de juny, després d'estar 14 anys en antena. Els col·laboradors es van acomiadar del programa amb molta emoció i es van separar buscant una altra manera per expressar-se.

Per sort, alguns ja han sabut què fer amb el seu futur. Vuit dels rostres més emblemàtics del programa (els dos Kikos, María Patiño, Belén Esteban, Víctor Sandoval, Lydia Lozano, Chelo García-Cortés i Terelu Campos) han fitxat per gravar un docureality a Netflix.