Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

Laura Matamoros i Benji prenen la decisió més dura: «S'ha acabat»

La filla de Kiko Matamoros i el xef no han estat capaços de reconciliar-se

Laura Matamoros ha pres una dràstica decisió que afecta directament a la seva vida i a la seva família. La 'influencer' ha decidit seguir els passos de la seva germana, Anita Matamoros, i posar fi a la seva relació amb Benji Aparicio.

Laura i el xef, que tenen un fill de gairebé tres anys, no han estat capaços de superar les diferències i han decidit posar punt final a la seva relació. De fet, és la segona vegada que decideixen agafar camins diferents; serà aquesta la definitiva? 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Laura Matamoros i Benji Aparicio posen fi a la seva relació

Segons publica la revista 'Hola!', la filla de Kiko Matamoros i l'empresari han decidit agafar camins diferents. Ja fa un temps que Laura Matamoros no publica cap fotografia amb la seva parella a les xarxes socials, però es rumoreja que Benji hauria estat qui ha pres la dràstica decisió de trencar la relació. Segons s'informa, la parella tenia moltes diferències i, per tant, la relació s'ha deteriorat. 

Laura Matamoros i Benji Aparicio van començar la relació l'any 2016. Un any més tard, la filla del col·laborador de 'Sálvame' va decidir participar a 'Supervivientes' i, quan va sortir del concurs, va quedar-se embarassada del seu primer fill, Matías. Tan sols vuit mesos després de donar a llum, la parella va decidir trencar la relació.

Malgrat que van agafar camins diferents, Laura i Benji van continuar mantenint el contacte pel bé de Matías. «Ja feia temps que estàvem malament, gairebé des que va néixer el nadó», va confessar Laura Matamoros en una exclusiva. «Hem estat malament dos mesos. Les coses es van complicar quan va arribar el nen, i van passar coses que no haurien d'haver passat», assenyalava.

Segons les declaracions de Laura, van decidir trencar la relació per diverses raons: «Una mica per tot. Benji passa moltes hores a la feina, és veritat. Però la relació no estava bé. No fèiem plans junts, no fèiem les coses que haguéssim pogut fer com una parella de 25 anys, encara que fos amb un nen, cosa que, d'altra banda, també ens ha limitat molt», explicava Laura Matamoros, que va iniciar una relació amb Daniel Illescas, amb el qual va trencar pocs mesos després.

No obstant això, amb el pas del temps, Laura i Benji van decidir donar-se una segona oportunitat. Compartir moments junts amb el petit Matías els va unir una mica més, però l'amor no ha pogut vèncer les diferències.  Malgrat els esforços de la parella per reconciliar-se, no han pogut superar les dificultats de la relació. Ara bé, tocarà esperar per veure si decideixen intentar-ho una tercera vegada o aquesta és la definitiva.