Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

Laura Matamoros plora una pèrdua després de la seva malaltia: «Estàs al cel»

La 'influencer', destrossada per la mort del seu gos Indo

Laura Matamoros i Benji Aparicio no viuen el seu millor moment després que el 2 de febrer haguessin d'acomiadar-se d'un ésser molt estimat. Laura sorprenia a tots els seus seguidors d'Instagram amb una fotografia en què surt amb Indo, el gos de la parella, per informar sobre la seva mort. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Indo era un gos de raça Bulldog anglès que la parella de la Laura va regalar-li quan van començar la relació i que, ben aviat, els va enamorar. Benji i Laura vivien amb Indo i amb el seu fill Matías, que aquest any complirà tres anys. 

Laura Matamoros trencada per la mort d'Indo

La filla de Kiko Matamoros ha volgut acomiadar-se de la seva mascota, Indo, amb un text emotiu publicat a Instagram. A més, Matamoros ha acompanyat el text amb algunes imatges dels moments viscuts amb Indo.

«Porto tot el matí pensant en com explicar-vos el que sento ara mateix. Estic molt trista, intentant viure el dia de la millor manera», ha confessat la 'influencer' abans d'explicar com va arribar Indo a la seva vida: «Va començar sent un regal de vida que va fer-me Benji (era el nostre primer fill, com jo li deia: 'Bebé Indo') i va acabar convertint-se en un ésser imprescindible de les nostres vides. Li faltava poc per parlar, perquè ens cuidava a tots», explica la filla de Kiko Matamoros.

«Era més que el meu gos»

Laura ha explicat tot el que ha suposat Indo per a la parella i el seu fill Matías, sent així un ésser molt estimat de la família: «Totes aquestes hores fent-me companyia a casa, en l'embaràs, quan va néixer Mati, quan Mati ja va créixer i es pensava que Indo era un germà i jugava amb ell sense parar. Un gos característic i boníssim, que de veritat no us imagineu el buit que deixa quan se'n va. Per a mi, era més que el meu gos, per a mi ha significat molts bons moments que no puc explicar, que tampoc entendríeu el dolor i el buit que m'ha deixat».

Per concloure, la filla de Kiko Matamoros ha necessitat acomiadar-se, de forma pública, de la seva mascota: «Ara ets al cel dels gossos, 'bebé'! A passar-t'ho molt bé i a cuidar-nos des d'allà on siguis. Et trobarem molt a faltar».

L'any 2021 tampoc és un bon any

L'any 2021 no ha començat de la millor manera. La 'influencer' es mostra més propera amb els seus seguidors de les xarxes socials, i és per això explica tota la seva vida a Instagram. De fet, fa uns dies va revelar que pateix una malaltia hereditària, un glaucoma, que podria deixar-la sense visió en un dels seus ulls. Ara bé, Laura Matamoros no ha volgut esperar i ja ha començat amb el tractament de prevenció.Tot i això, Laura lluitarà amb forces contra el glaucoma i el dol per la mort d'Indo. Avui plora la seva pèrdua, però amb el pas dels dies haurà d'acostumar-se a la seva absència, encara que l'empremta d'Indo és inesborrable en el cor de Laura.